BrizHomes

 

Сайтът на Briz Homes предлага множество страници и удобни функционалности, сред които и изключитлено полезните интерактивни карти, които ще ви помогнат в избора на апртамент.

Какво направихме:

Строителна фирма Спедстрой се възползва от следните услуги:

  • Изработка на сайт за сграда
  • SEO Оптимизация
  • Техническа поддръжка
  • Изработка на интерактивни карти за избор на апартамент
  • Изработака на лого
  • Изработка на печатна версия за всяки апартамент
  • Изработка на рекламни материали
  • Създаване и поддръжка на Youtube Канал
  • Създаване и поддръжка на Facebook страница

Резултатът:

Крайният резултат е повече от успешен и полезен, от една страна на изпълнителя на проекта, а от друга на бъдещите клиенти. С помощта на уеб сайтът Briz Homes се постигна по-добра комуникация между двете страни, която позволи на потенциални клиенти да се запознаят самосотоятелно отблизо с всички качества на луксозната сграда, разположена в кв. Бриз, Варна. Тя се откроява със съвременна архитектура, високо качество на влоожените материали и предлага цял куп удобства, които се превръщат в основен приоритет в търсенето на жилища сред купувачите.

 

 

С помощта на вградените в сайта Briz Homes интерактивни карти можете дистанционно да разгледате кои от апартаментите са свободни, какво е тяхното разположение, площ, брой стаи, изглед, както и колко паркоместа включва подземният и надземния паркинг на сградата. Погрижихме се да сложим колкото се може повече снимки за проекта, които да покажат качествата на луксозната жилишна сграда.

 

 

Печатна версия на всеки апартамент:

 

Уеб сайтът Briz Homes е изграден с помощта на Mobile First дизайн, гарантиращ лека работа на всякакви устройства – от настолни компютри и лаптопи до съвременни джобни варианти, каквито са таблетите и смартфоните. Вече можете да изберете своят нов дом, независимо къде се намирате с помощта нашият успешно завършен проект – brizhomes.bg

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на BrizHomes.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.