Изработка на сайт

(359) 883-322-379

Твоят уеб сайт е лицето на твоя бизнес и възможност да печелиш повече

Имаш бизнес, но нещо му липсва? Имаш идея за онлайн бизнес, но не знаеш как да я реализираш? Искаш свой собствен уеб сайт, но програмирането на сайтове не е твоята сила?

Изработка на сайт с мобилен дизайн

Ние изработваме сайта, ти се фокусираш върху бизнеса си

За изработка на сайт, който разполага с модерен дизайн и полезни функционалности, се изискват години опит в онлайн пространството, задълбочени познания за поведението на интернет потребителите и внимание към детайлите. Нашият екип от професионални програмисти ще се справи не само с всички твои изисквания, но и с тези, които пазарът налага, за да надмине твоите очаквания за качествен и уникален SEO оптимизиран и продаващ уеб сайт.

Пример: изработка на уеб сайт за недвижими имоти – HomeVarna.bg


Изработка на сайт за строително инвестиционна фирмауеб сайт за продажба на недвижими имоти в София и Варна

Попитай ни

Искаш да попиташ за изработката на сайт - цена, срок, технология? Обади се на (359) 883-322-379 или изпрати запитване 🙂


Ето малко повече информация как се случват нещата при нас:

Проучване преди създаване на сайт

Проучване

Преди да започнем каквато и да е работа по създаването на уеб сайта, нашите SEO специалисти внимателно проучват и анализират пазара, конкуренцията и потребителите в нишата на твоя бизнес. Създаваме правилното задание за структурата на уеб сайта, определяме страниците спрямо пресечната точнка на твоите продукти или услуги с потребителското търсене в интернет. Към крайният резултат добавяме твоите визия и изисквания и така стигаме до план за действие за това не просто да имаш хубав уеб сайт, а и да продаваш с него.

Процесът на изработка на уеб сайт

Техническа реализация

Следващата крачка е закупуването и регистрацията на избрания от теб домейн. Ако искаш да разбереш дали името за домейн, което си избрал, е свободно, можеш да провериш тук. Не знаеш как да кръстиш твоя бъдещ уеб сайт? Ние можем да ти помогнем и с избора на подходящо име и домейн, съобразени с целите на твоята бизнес идея.

Следва разработването на уникален дизайн, избор на правилните снимки, писането на нужното съдържание и изграждането на твоя бъдещ уеб сайт. По време на този процес ние сме в постоянен контакт с теб, за да те държим в течение с всичко свързано около създаването му.

Тестове и качествен контрол на създадения сайтТестване на изработвания уеб сайт

В процеса на разработка, всеки един сайт се тества периодично от хора, близки до твоята целева аудитория. По този начин откриваме всички неизправности и нанасяме нужните корекции бързо още в процеса на разработката. Така, след като приключим с изработването, ти представяме готов, отлично функциониращ уеб сайт, който ще привлече бъдещите ти клиенти.

Бързина, сигурност, ползваемост – трите принципа, които следваме

Всички уеб сайтове, които нашите професионални уеб програмисти разработват, са изцяло съобразени с последните тенденции в интернет пространството. Те са базирани на HTML5/ CSS3, JavaScript и PHP и MySQL като, ако си свикнал и искаш да работиш с някоя платформа – WordPress, OpenCart или Magento, ние можем да интегрираме изработеното с нея. По този начин, ние гарантираме:

Иконка за бърз уеб сайт

Бързина

Скоростта, нужна за зареждането на една уеб страница, е един от основните фактори за задържането на потребителите на твоя уеб сайт. Също така, тя е важна за класирането на твоят бизнес в интернет търсачките.

Иконка за защита на уеб сайт

Сигурност

Личните данни на потребителите са напълно защитени, а уеб сайтът се предпазва от хакерски атаки с най-модерните защити. Така, твоят уеб сайт е винаги на разположение на твоите клиенти.

Иконка за ползваемост на уеб сайт

Ползваемост

Целият дизайн и функционалности на уеб сайта ти са съобразени с очакванията на потенциалната ти аудитория. Бъдещите ти клиенти могат да се ориентират лесно, да намерят нужната информация и да направят покупка.100 от 100 в по всички параметри!

Изработка на сайт - представяне и оптимизация на скоростта - BULTAGУлтра бързо зареждане! 26% от секундата!

Скорост на зареждане уеб сайт - BULTAG100 от 100 в Google

Бърз уеб сайт - скорост половин секундаПърво място в Google

Бърз уеб сайт - скорост половин секунда1-во и 2-ро място от Години! За дентална клиника Медика 3 Дент

Бърз уеб сайт - скорост половин секундаЗадай въпрос сега!

Свържи се с нас и поискай безплатна оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.


Мобайл Фърст (Mobile first) дизайн – решението на мобилния свят

Според последните тенденции в онлайн пространството, е не само задължително уеб сайтовете да са еднакво лесни за ориентиране и използване от потребителите, независимо от устройството, а и да са много леки, бързи и удобни за достъпване през смартфор. Затова, всички уеб сайтове, които създаваме след 2018 година, са базирани на мобайл фърст технология. Предварително обмислени и структурирани така, че да изглеждат и функционират перфектно както на големи монитори, така и на таблети и с приоритет за смартфони. Научете повече за адаптивният дизайн тук.

Изработка на сайт - меню на мобилна версия


Попитай ни сега

Поддръжка и последващо надграждане

Заедно с твоят уеб сайт, ти получаваш и доживотна гаранция, че той ще работи безотказно по всяко време на денонощието. След изработката, ние продължаваме с поддръжката на всички сайтове, която към момента е безплатна. Това означава, че ако имаш нужда от дребни корекции, пояснения и допълнения, ние ще ги нанесем напълно безплатно. Можеш да научиш повече за видовете поддръжка които предлагаме тук.

Нашите клиенти за изработка на сайт

Ние работим с всички, стига фирмата да има сериозни намерения спрямо своето онлайн присъствие. Клиентите ни от България са най-често от: Варна, София, Пловдив, Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Балчик, Кранево, Велико Търново, Плевен, Свищов, Велинград и още…

Пример от нашата практика

Наскоро изработихме сайт за почистваща фирма ClEANITA. Той не е просто модерно изпълнение, а уеб базиран софтуер, който приема и разпределя поръчки за почистване, плащания с дебитна и кредитна карта, плащане през epay и easypay, дава възможност да се запазиш час за почистване и изпраща поръчката на лицето, което трябва да извърши работата.

Това, което сме нарпавили, за да улесним собственика на бизнеса е – поръчките да бъдат отразявани автоматично, плащанията да пристигат автоматично – независимо дали собственика се занимава с бизнеса не – поръчките ще пристигат при изпълнителите, те ще ги изпълняват и процеса ще се повтаря постоянно.

За да може бизнеса да получава достатъчно поръчки сме класирали уеб сайта на 1-ва позиция в Google (даже над картата на Google), както и сме го оптимизирали да излзиза в картата при локално търсене. Можете да разгледате материалите по-долу или да потърсите „почистваща фирма“, „почистване на домове“ или „почистване на офиси“ в Google. Ще видите как се класира спрямо по-старите и авторитетни сайтове на по-големите фирми в тази сфера благодарение на силната SEO Оптимизация.

изработка на сайт на почистваща фирма във Варна

Поръчай твоя уеб сайт сега!

Свържи се с нас и поискай безплатна оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.