SEO оптимизация

SEO оптимизацията ще ти осигури топ позиции в Google и ще увеличи трафика към уеб сайта ти

Имаш страхотен уеб сайт, през който предлагаш уникални продукти и услуги на изгодна цена. Въпреки това, по някаква причина, броят на реализираните продажби продължава да е нисък.

Оптимизиране за търсещи машини

Ерата на онлайн потребителите

Една от основните причини, поради които твоят уеб сайт реализира малко на брой продажби е, че той не може да бъде намерен. Повече от 70% от българите са в интернет пространството, като техният основен инструмент за разрешаване на проблемите им е онлайн търсачката Google. Всеизвестно е, че потребителите намират всичко, от което имат нужда, използвайки тази търсачка.

SEO оптимизацията като стратегия за привличане на клиенти

Търсене в GoogleТерминът Search Engine Optimisation (SEO) сам по себе си означава оптимизация за търсачки. Основните цели на тази оптимизация е да направи твоят сайт откриваем в онлайн пространството и да привлече повече потенциални клиенти, така нареченият трафик, към твоя уеб сайт.

Защо SEO от Бултаг?

Екипът ни от SEO специалисти има над 5 годишен опит в оптимизацията за търсачки. Ние сме поддръжници на качествените и дългосрочни резултати, затова комбинираме нашия опит с най-добрите, одобрени от Google, практики. Нашата мисия е да оптимизираме твоят уеб сайт така, че той да се позиционира на предни позиции в онлайн търсачката и да привлече повече трафик, който в последствие да се превърне в твои клиенти. Процесът ни на SEO оптимизация включва:

Списък за SEO одит

SEO одит

SEO одитът включва пълен анализ на структурата и съдържанието на твоя уеб сайт, както и на външните връзки към него. Научете повече за нашият SEO одит и ползите от него.

Списък за проучване и анализ на ключови думи и фрази

Ключови думи

Анализираме всички ключови думи, свързани с дейността на твоя уеб сайт, и намираме тези, които потенциалните ти клиенти използват, за да търсят в Google.

Анализиране на преки конкуренти

Конкуренция

Правим задълбочено проучване и анализ на конкуренцията, за да направим твоя уеб сайт по-добър и да го позиционираме над тях в търсачката.

Добавяне на ново съдържание към сайт

Съдържание

Анализираме всяка дума в твоя уеб сайт и оптимизираме съдържанието така, че то да е наситено с правилните ключови думи и полезно за потребителите ти.

Оптимизиране на уеб сайт за търсачки

Onpage SEO оптимизация

След обстойните SEO анализи, прилагаме промени, изисквани от Google, за правилната оптимизация на твоя уеб сайт. Така, той може да се изкачи на по-предни позиции в търсачката.

Пирамида на изградена мрежа от seo връзки

Offpage SEO оптимизация

Прилагайки специфични техники и най-добрите практики в онлайн пространството, изграждаме мрежа от качествени връзки към твоя уеб сайт. Научете повече за Offpage SEO оптимизацията.

В Бултаг предлагаме SEO оптимизация както за уеб сайтове, изработени от нас, така и за готови такива.

За клиенти, които вече имат готови, изградени сайтове, предлагаме както цялостен пакет от SEO услуги, така и частичен:

Цялостен пакет

Включва всичко от процеса на SEO оптимизация: одит, проучване, анализ, изготвяне и прилагане на цялостна стратегия за SEO оптимизация. Тъй като се стремим към качествени и дългосрочни резултати, минималният абонамент за този пакет е между 3 и 6 месеца в зависимост от възрастта на домейна.

Частични SEO услуги

Ако разполагаш с по-малък бюджет или просто искаш да ни изпиташ, можеш да се възползваш от частична оптимизация. Важно е да отбележим, че преди да започнем работа по проекта, правим задължителният SEO одит, за да можем да изготвим правилната стратегия, а Offpage оптимизацията е с минимално времетраене от 3 до 6 месеца, в зависимост от възрастта на домейна. Можеш да избереш коя да е от следните частични услуги:

Лупа за одит и анализ на уеб сайт

SEO одит и анализ на сайт

Включва цялостен одит и анализ на твоя уеб сайт и външните връзки към него. Услугата е еднократна и се изготвя списък с препоръки за подобрение.

SEO оптимизиране на уеб сайт и код

Onpage оптимизация

Включва прилагане на нужни промени по твоя уеб сайт. Оптимизацията се прави еднократно, след извършен SEO одит.

SEO линк билдинг и мрежи от връзки

Offpage оптимизация

Включва изграждането на мрежа от качествени връзки към уеб сайта ти. Услугата е продължителна и се прилага след Onpage оптимизация.

Лупичка за проучване и анализ на ключови думи

Анализ на ключови думи

Включва проучване и анализ на ключовите думи, с които потребителите търсят за дадена ниша, и пряката конкуренция. Услугата е еднократна.

Оптимизиране на съдържанието

Оптимизация на съдържанието

Включва частично или пълно пренаписване на съдържанието на твоя уеб сайт. Услугата е еднократна, след направен анализ на ключови думи.

Оптимизиране за Google My Business

Google My Business Оптимизация

Включва създаване на Google My Business страница и нейната оптимизация за по-добро класиране. Услугата е продължителна във времето.

Ако твоят сайт е изработен от нас, то най-вероятно той вече разполага с:

  • Работещ дизайн и структура, съобразена с изискванията на Google и с последните тенденции в UX дизайна (потребителското изживяване)
  • Оптимизирани заглавия, описания и ключови думи за всяка страница
  • Оптимизирани изображения
  • Професионално написано и оптимизирано съдържание

Това означава, че най-трудоемките стъпки от оптимизацията са вече свършени.

Примерни резултати на уеб сайтове изработени от нас:

Изработка на сайт с SEO оптимизация за почистваща фирма

Изработка на сайт с SEO оптимизация за почистване на офиси

Изработка на сайт с SEO оптимизация Cleanita

Възползвай се от SEO оптимизацията и увеличи трафика към твоя уеб сайт

Екипът ни от специалисти ще се погрижи за изграждането и изпълнението на цялостна SEO стратегия, която ще изведе твоя уеб сайт на топ позиции и ще увеличи трафика от потенциални клиенти към него.

Извлечи максимума от онлайн търсачките сега!

Поискай своята индивидуална оферта за SEO оптимизация още днес

Свържи се с нас