Уеб дизайн услуги

Функционалност и креативност събрани в един модерен дизайн

Първото нещо, което се забелязва от потребителя, когато посети даден уеб сайт, е неговата визия. При недобре направен дизайн с несъответстващи цветове и лошо разположение на елементите, потенциалният клиент остава с негативно впечатление и обикновено напуска сайта почти веднага.

Качествена изработка с нотка креативност

Екипът ни от уеб дизайнери е с години опит в креативния свят, пълен с изкусни визии и красиви дизайни. Всеки един дизайн се изработва съгласно изискванията и корпоративната идентичност на клиента като добавяме и нотка креативност, за да доставим един качествен и уникален продукт. Ние, в Бултаг, успешно се справяме с изработката на модерни дизайни за:

  • Корпоративни сайтове
  • Онлайн магазини
  • Блогове
  • Сайтове за новини

… и много други.

Можеш да се довериш на нашия опит, творчество и усет към красивото в предоставянето на:

  • Корпоративен уеб дизайн – представи имиджа на твоята фирма с креативно изработен сайт-портфолио
  • Индивидуални визии за различните страници на един уеб сайт
  • Редизайн на вече съществуващ уеб сайт с изградена корпоративна визия
  • Консултация при избор на дизайн, който отговаря на очакванията на твоята целева аудитория

Задръж посетителите на твоя сайт с красив и забележителен дизайн

Ако вече имаш съществуващ сайт, но той не е променян от години, е време да помислиш за обновяване на визията. Редизайнът ще му вдъхне нов живот връщайки го към старата му слава по един креативен и модерен начин, който ще задържи вниманието на посетителите му за дълго.

Ако твоят сайт е все още във фаза „идея“, дай старт на неговата изработка с качествен и уникален дизайн. Ние ще му вдъхнем живот придавайки му модерна идентичност, която ще се запомни от твоите клиенти.

Всички уеб дизайн решения, които предлагаме в Бултаг, са изцяло съобразени с последните тенденции на пазара. Независимо от устройството, за което се изработва, нашият дизайн ще изглежда еднакво добре на устройства със всякакви размери.

Поискай твоята специална оферта сега!

Свържи се с нас, за да обсъдим твоите идеи и да ти предложим концепция, която ще задържи потенциалните клиенти на сайта ти възможно най-дълго.

Свържи се с нас