Поддръжка на сайтове и онлайн магазини

Твоят бизнес сайт и електронен магазин винаги на линия

Всеки един уеб сайт има нужда от техническа поддръжка, особено ако е онлайн магазин. Този вид поддръжка изисква специфични уеб познания и ресурси, които много бизнеси не могат да си позволят.

support

Бултаг – твоята IT сила

Регулярно обновяване на съдържанието, добавяне на нови функционалности, актуализации – всичко това благоприятства успешното развитие на твоя онлайн бизнес. Но всичко това изисква време и ресурси, с които ти най-вероятно не разполагаш. Затова ние ти предлагаме три възможни варианта за поддръжка на твоя уеб сайт или онлайн магазин:

Гаранция за доживотна работа на твоя уеб сайт

Всичко от хостинга до редовните актуализации е в наши ръце. Периодично ще прилагаме последните актуализации се грижим твоят уеб сайт да е винаги защитен и устойчив на хакерски атаки.

Също така, ние поемаме и отговорността за хостинга, като ви осигуряваме бърз и надежден уеб сайт, който е онлайн по всяко време на денонощието.

Освен всичко това, ние знаем, че непредвидените ситуации винаги се появяват в най-неподходящия момент. Затова сме винаги насреща, за да отстраним всякакви внезапни проблеми бързо и надеждно.

Обучения за служителите ти

Добавяне на допълнително съдържание, на нови продукти или услуги е от изключителна важност както за твоят бизнес, така и за уеб сайта или електронния ти магазин. Ние ще обучим твоите служители, отговорни за съдържанието на уеб сайта ти, за да могат бързо и лесно да обновяват продуктовата гама и да добавят новини и други видове информация относно твоя бизнес.

Нашият индивидуален подход към всеки ни дава възможността да обучим всеки, независимо от нивото му на компютърна грамотност. В края на обучението, тези, които са отговорни за съдържанието на твоя уеб сайт, ще могат свободно да оперират с него, добавяйки информация за нови продукти или услуги, видеа и снимки.

Надграждане и допълнителни функционалности за твоя уеб сайт

С течение на времето, поведението на потребителя на твоя уеб сайт се променя. Затова, първоначалните функционалности често имат нужда от надграждане и подобряване. Например, ако продуктовата гама на твоят онлайн магазин се е увеличила тройно, а броя на покупките е останал същия или е спаднал, това означава, че потребителите може да не намират новодобавените продукти. Едно просто решение като подобряване на навигацията и менютата ще улесни бъдещите ти клиенти, което ще увеличи възможността за ръст в продажбите.

Имаш нужда от помощ с твоя уеб сайт или електронен магазин?

Свържи се с нас сега