Маркетинг в социалните мрежи

Покажи на клиентите си, че се интересуваш от тях и тяхното мнение

Социалните мрежи в днешно време са движещата сила на свободното слово. Хората изразяват своето мнение, контактуват с приятели и семейство, изграждат връзки с компании и големи брандове посредством Фейсбук, Туитър, Инстаграм и други. Социалният маркетинг набира все по-голяма популярност изграждайки велики брандове като лидери на пазара в тяхната ниша.

Фейсбук маркетинг

Лого на ФейсбукСоциалната мрежа Фейсбук е една от най-използваните в България. Поради тази причина, множество маркетинг специалисти използват рекламата в нея, за да достигнат максимален брой потенциални клиенти.

Фейсбук рекламите се смятат за най-добре работещите на българския пазар поради свободата, която потребителите получават. Когато клиент поръча стока или услуга от твоя уеб сайт, то той след това може да се върне на твоята страница и да остави своя отзив, който остава публичен за всички. Бизнесът от своя страна, научава за отзива на клиента и може да предприеме определени действия спрямо клиента – да го награди или компенсира. Така, връзката бизнес-клиент се персонализира до степен, която е по-индивидуално насочена, клиентът се чувства важен, заради вниманието, което получава, докато бизнеса изгражда имидж на грижовен бранд.

Маркетинг в останалите социални мрежи

Twitter, Instagram, LinkedIn и други социални сайтове навлизат все повече на българския пазар. С изграждането на правилна стратегия, комбинираща всички социални мрежи, се дава възможност да се създаде вирусен маркетинг. Какво е вирусен маркетинг? Спомни си за видеата с котки върлуващи по всички социални медии.

Лога на социални мрежи

Качествен маркетинг в социалните мрежи

Екипът ни от опитни специалисти ще се погрижи за създаването и поддръжката на Фейсбук страница, по желание и страници в Twitter, Instagram и LinkedIn. Ние ще се погрижим за популяризацията, правилната поддръжка и изграждането на добър имидж за твоя бизнес онлайн.

А когато искаш да изкачиш своя онлайн маркетинг и грижата ти за клиентите ти на по-високо ниво, можеш да се възползваш от услугата ни за имейл маркетинг.

Започни да изграждаш своя онлайн имидж още днес

Поискай своята оферта за поддръжка на Фейсбук страница и цялостен маркетинг в социалните мрежи

Свържи се с нас