Изработка на лого

Логото е това, което оставя отпечатък в съзнанието

Логото на една фирма трябва да отразява комбинация от корпоративната идентичност, визията и сферата, в която се развива бизнесът. Недобре направеното лого създава усещане за посредственост и подтиква към недоверие.

Изработка на лого от Бултаг
Логото – отличителният знак на вашия бизнес

В Бултаг изработваме уникални лога, които изразяват корпоративната идентичност и принципите на всяка компания. Годините опит в сферата са ни научили на това, че всеки един елемент на едно лого трябва да представя идеологията на компанията по най-добрия начин – от цветовата гама до формата и калиграфията.

Процесът на изработка на едно качествено лого винаги започва с пълен анализ на съответния бранш, конкуренцията и целевата група от клиенти. След като съпоставим този анализ с корпоративната идентичност на твоята фирма, започваме изработката на лого.

Предлагаме ти две напълно различаващи се една от друга концепции за дизайна на логото. След като обсъдим идеите и заедно изберем най-добрата, ние ти изработваме няколко различни варианта, следвайки избраната концепция. Крайният вариант на логото търпи толкова корекции, колкото е нужно, за да придадем на твоята фирма идентичността, която тя цели.

Получаваш готовото лого в няколко файлови формата, като EPS, TIFF, PNG и JPG, с високо качество и резолюция на изображението.

Лого, което надминава очакванията ти

Нашите лого дизайнери са с години опит в създаването на корпоративен брандинг, който се запомня от клиентите и се асоциира лесно с дадената компания. Освен брандинг, можеш да ни се довериш и в изработката на корпоративен уеб сайт и цялостен уеб дизайн, като можеш да се възползваш и от специални отстъпки.

Лога и лого дизайн . изработка на BULTAG

Поръчай твоето лого сега!

Поискай твоята индивидуална оферта за изработката на лого и цялостен корпоративен брандинг.

Свържи се с нас