Изработка на уеб сайт

Твоят уеб сайт е лицето на твоя бизнес в онлайн пространството

Имаш бизнес, но нещо му липсва? Имаш идея за онлайн бизнес, но не знаеш как да я реализираш? Искаш свой собствен уеб сайт, но програмирането не е твоята сила?

Изработка на сайтове с мобилен дизайн

Ние изработваме сайтовете, ти се фокусираш върху бизнеса си

За изработка на сайт, който разполага с модерен дизайн и полезни функционалности, се изискват години опит в онлайн пространството, задълбочени познания за поведението на интернет потребителите и внимание към детайлите. Нашият екип от професионални програмисти ще се справи не само с всички твои изисквания, но и с тези, които пазарът налага, за да надмине твоите очаквания за качествен и уникален уеб сайт.

Ето малко повече информация как се случват нещата при нас:

Проучване преди създаване на сайт

Проучване

Преди да започнем каквато и да е работа по създаването на уеб сайта, ние внимателно проучваме и анализираме пазара, конкуренцията и потребителите в нишата на твоя бизнес. Към крайният резултат добавяме твоите визия и изисквания и така стигаме до план за действие.

Процесът на създаване на уеб сайт

Техническа реализация

Следващата крачка е закупуването и регистрацията на избраният от теб домейн. Ако искаш да разбереш дали името за домейн, което си избрал е свободно, можеш да провериш тук. Не знаеш как да кръстиш твоят бъдещ уеб сайт? Ние можем да ти помогнем и с избора на подходящо име и домейн, съобразени с целите на твоята бизнес идея.

Следва разработването на уникален дизайн, избор на правилните снимки, писането на нужното съдържание и изграждането на твоят бъдещ уеб сайт. По време на този процес ние сме в постоянен контакт с теб, за да те държим в течение с всичко свързано около създаването му.

Тестове и качествен контрол на създадения сайтТестване на изработвания уеб сайт

В процеса на разработка, всеки един сайт се тества периодично от хора, близки до твоята целева аудитория. По този начин, откриваме всички неизправности и нанасяме нужните корекции бързо още в процеса на разработката. Така, след като приключим с изработването, ти представяме готов, отлично функциониращ уеб сайт, който ще привлече бъдещите ти клиенти.

Бързина, сигурност, ползваемост – трите принципа, които следваме

Всички уеб сайтове, които нашите професионални уеб програмисти разработват, са изцяло съобразени с последните тенденции в интернет пространството. Те са базирани на HTML5/ CSS3, JavaScript и PHP като използваме платформи като WordPress, OpenCart и Shopify. По този начин, ние гарантираме:

Иконка за бърз уеб сайт

Бързина

Скоростта, нужна за зареждането на една уеб страница, е един от основните фактори за задържането на потребителите на твоя уеб сайт. Също така, тя е важна за класирането на твоят бизнес в интернет търсачките.

Иконка за защита на уеб сайт

Сигурност

Личните данни на потребителите са напълно защитени, а уеб сайтът се предпазва от хакерски атаки с най-модерните защити. Така, твоят уеб сайт е винаги на разположение на твоите клиенти.

Иконка за ползваемост на уеб сайт

Ползваемост

Целият дизайн и функционалности на уеб сайта ти са съобразени с очакванията на потенциалната ти аудитория. Бъдещите ти клиенти могат да се ориентират лесно, да намерят нужната информация и да направят покупка.

Адаптивен дизайн – решението на мобилния свят

Според последните тенденции в онлайн пространството, е задължително уеб сайтовете да са еднакво лесни за ориентиране и използване от потребителите, независимо от устройството. Затова, всички уеб сайтове, които създаваме, са предварително обмислени и структуриран така, че да изглежда и функционира перфектно както на големи монитори, така и на таблети и смартфони. Научете повече за адаптивният дизайн тук.

Поддръжка и последващо надграждане

Заедно с твоят уеб сайт, ти получаваш и доживотна гаранция, че той ще работи безотказно по всяко време на денонощието. След изработката, ние продължаваме с поддръжката на всички сайтове, която към момента е безплатна. Това означава, че ако имаш нужда от дребни корекции, пояснения и допълнения, ние ще ги нанесем напълно безплатно. Можеш да научиш повече за видовете поддръжка които предлагаме тук.

Поръчай твоя уеб сайт сега!

Свържи се с нас и поискай безплатна оферта за изработката на твоя уеб сайт.

Поискай оферта