Изработка на oнлайн магазин

Електронният магазин – по-добрата алтернатива за промотиране на твоите стоки

Ние изработваме онлайн магазини както за големи, утвърдени на пазара компании, предлагащи стоки и услуги, така и за собственици на малки магазини, продаващи бутикови рокли. Разбираме, че независимо от обстоятелствата, техният приоритет е увеличаване на продажбите и печалбата от бизнеса им. В съвременния свят, хората са обградени от технологии, които им позволяват бързо и лесно намиране на решения на техните проблеми. Това включва и пазаруването. Купувачите и шопинг-маниаците са вече онлайн, което, в най-добрия случай, означава пропуснати ползи за тези бизнеси, които нямат присъствие в интернет пространството. В зависимост от дейносста не винаги е нужно създаването на онлайн магазин, в много от случайте по-подходящото решение е изработка на сайт.

Онлайн магазин – решението, което ще увеличи продажбите ти

С правилния онлайн партньор, твоят търговски бизнес има неограничен потенциал за развитие в интернет пространството. В Бултаг сме екип от специалисти с години опит в изработката на онлайн магазини, които вече генерират основните приходи на редица малки, средни и големи компании. Създаването на работещ и продаващ електронен магазин е сложен процес, включващ проучване и анализ, разработка и редица тестове. Ето какво представлява той:

Предварително проучване и анализ

Първата стъпка в разработването на електронния магазин, е проучването. Ние внимателно се запознаваме с особеностите на твоя бизнес и твоите изисквания, с навиците и желанията на клиентите ти, както и с конкуренцията на пазара. Не на последно място, обсъждаме твоите планове за развитие на бизнеса в следващите две години. Накрая анализираме всички данни, изготвяме предложение за подходяща платформа за изработката на твоят онлайн магазин и, след твоето съгласие, създаваме план за действие.

Изработване на онлайн магазина

Екипът ни от професионални програмисти разработват електронните магазини на известните вече платформи WordPress с Woocommerce, OpenCart и Shopify. Изборът на тези платформи не е случаен. Ние имаме за цел да ти предоставим работещ, красив и лесен за употреба онлайн магазин, който продава. С годините, тези платформи са се доказали със своята бързина, надеждност и лесна ползваемост на пазара на платформите за онлайн магазини в света.

В зависимост от спецификите на твоят бизнес и твоите изисквания, ние ще ти предложим най-подходящата платформа за реализация на твоя онлайн магазин.

Интеграция на складов софтуер и системи за разплащане

След изборът на платформата, обсъждаме най-подходящите системи за разплащане и складов софтуер. Ние ти даваме цялата информация относно спецификите на различните системи и софтуери и заедно избираме най-подходящите. Всичко зависи от твоите специфични нужди и желания, а ние можем да се справим с интеграцията на всякакъв складов софтуер и системи за разплащане като PayPal, Epay или виртуален ПОС терминал.

Регулярни тестове

По време на изработката извършваме тестове на регулярна база, като предоставяме различните функционалности на хора, близки до твоята целева група от клиенти. Така имаме възможността да поправим всякакви нередности и да приложим някои подобрения още в етапа на разработката.

По този начин, след приключване на изработката, ти получаваш напълно функционален онлайн магазин с модерна визия и лесен за употреба от твоята целева клиентска група. Освен това, платформата ти позволява бързо и лесно да добавяш, променяш или премахваш продукти от магазина, да добавяш специални оферти, да променяш цени и да имаш пълен контрол над бизнеса си.

Даваме повече от готова изработка

Ние, от Бултаг, ценим нашите клиенти и правим всичко възможно, за да надминем техните очаквания. Затова, нашата работа не спира с приключването на изработката. Онлайн магазините имат нужда от техническа поддръжка, за да функционират бързо и сигурно по всяко време. След като получиш твоят електронен магазин, ние ще продължим да го поддържаме, за да можеш да се фокусираш върху продажбите и развитието на твоят онлайн бизнес. Можеш да се възползваш и от нашите онлайн маркетинг услуги и SEO оптимизация, които ще ти помогнат да изградиш стабилен имидж в онлайн пространството и ще подопомагат увеличението на продажбите ти.

С разрастването си, твоят магазин ще има нужда от допълнителни функционалности и подобрения, които да улесняват купувачите ти. Ние ще се справим с това бързо и качествено, за да продължите да увеличавате приходите си.

Поискай твоята оферта сега!

Свържи се с нас и попитай за индивидуална цена на изработка на твоят онлайн магазин

Поискай оферта