VIP Морски имоти

Съвсем наскоро поехме инициативата да направим редизайн на уеб сайтът на агенция за недвижими имоти VIP Морски имоти, разработен от нас преди време. Основната ни идея бе да го направим още по-модерен, привлекателен и функционален, като предоставим на клиентите на фирмата богат набор от полезни опции.

Уеб сайтът е с къстъм кодиран дизайн, който завършихме преди време. Всяко меню и раздел се открояват, а стилът е професионален и тематичен за агенцията. В началната страница интегрирахме максимално опростена търсачка, която селектира резултати според индивидуалните нужди на клиентите.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Редизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Агенция за недвижими имоти VIP Морски имоти извършва своята дейност в Бургас, като се отличава с индивидуализъм, професионално отношение и позитивен подход към всеки един клиент. Към момента агенцията си е спечелила огромен брой доволни клиенти, които стават все повече. 

В техният уеб сайт ще откриете всичко, което търсите, без значение дали отдавате, продавате, купувате или търсите имот под наем. Огромното разнообразие от предложения и многобройни имоти, които предлагат имат нужда от отлично разработен сайт с иновативен дизайн, който в момента разработваме за тях.

В новият уеб сайт на VIP Морски имоти вградихме опростена търсачка, която може да се „разшири“ и да предостави на клиентите обширно разнообразие от филтри за търсеният резултат. Другото, което добавихме е интерактивна карта, посочваща точното местоположение на имотите в продажба, както и тези отдаващи се под наем.

Мобилна версия:

Новият дизайн на уеб сайтът VIP Морски имоти запазва пълната си функционалност и интерактивни опции дори и на смартфони с ниски параметри. За целта го изработихме с Mobile First технология, която ни позволи да го кодираме първоначално на мобилно устройство и след това да разработим десктоп версията. 

Платформата на VIP Морски имоти е кодирана в отделни модули, които се обединяват в едно цяло преди сайтът да бъде пуснат. По този начин всяка последваща промяна и поддържка е в пъти по-лесна, тъй като кодът на страницата може да бъде изтриван, заменят и пренаписван по всяко време при нужда. Така уеб сайтът не старее, а остава винаги нов и актуален, което е важно за класирането му в Google.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на фирма VIP Морски имоти с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google
  • Включване на опростен и подробен филтър за търсене
  • Интерактивни карти

РЕЗУЛТАТЪТ:

Отлично разработен уеб сайт, който предоставя куп съвременни удобства, облекчаващи индивидуалното търсене на клиентите. Съвсем скоро ще можете да го видите онлайн.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на VIP Морски имоти.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.