VIKINGSTAD

През 2017г. задачата ни бе да разработим функционален и модерен уеб сайт за норвежка фирма, занимаваща се основно с преработка и рециклиране на отпадъци и превръщането им в полезна биоенергия. Компанията обслужва фирми не само в Норвегия, но и в цяла Европа.

Какво направихме:

Използвани услуги:

  • Изработка на уеб сайт;
  • Изработка на лого;

Резултатът:

Красив и функционален уеб сайт, с уникален дизайн, писан чрез custom код и отлична SEO оптимизация, която се грижи платформата да е лесно откриваща се в търсачките.

Сайтът на VikingStad AS разработихме изцяло на английски език в подкрепа на множеството международни клиенти на компанията. Разделихме платформата на отделни секции, които сложихме в горният десен ъгъл. Те включват основно повече за компанията, визията им, инвестиционните проекти, в които са участвали през годините и още много друга информация.

 

Уеб сайтът е разделен на отделни модули, които обединени заедно създават целият сайт. Направихме го, защото по този начин по-лесно ще можем да надграждаме и променяме платформата при нужда, като единствено добавяме новите модули и изтриваме старите. По този начин запазваме сайтът актуален доста дълго време.

VikingStad AS вече имат свой нов функционален, стилен и модерен уеб сайт, който се отличава също и с напълно работеща мобилна версия. Сайтът разработихме с помощта на Mobile First технология, гарантираща неговата пълна функционалност на мобилни устройства, без значение от техните параметри или връзката им с интернет.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.