VarnaLan

Наш клиент е и интернет доставчикът на Морската столица – Варна Лан. Преди години те дойдоха при нас готови да им разработим удобен уеб сайт, който да ги представи подобаващо и да изтъкне на горещите им и актуални оферти.

Какво направихме:

Varnalan, използвани услуги:

  • Изработка на уеб сайт;
  • Изработка на лого;

Резултатът:

Отлично разработена платформа, с уникален дизайн, който функционира отлично и до днес.

Уеб сайтът на Варна Лан се отличава с множество възможности и функционалности. Ще започнем с това, че разполага с отделни версии за частни и бизнес клиенти. Удобни секции, разположени в десният горен ъгъл позволяват отлична навигация. В сайта вградихме разплащателна система за онлайн плащания чрез ePay или банкова карта, с чиято помощ вече всеки абонат на Варна Лан може да плаща сметката си през интернет от смартфона си.

 

Няма как да не споменем за напълно функционалната мобилна версия на уеб сайта, тъй като това ни беше основен приоритет. За целта използвахме иновативната технология Mobile First, чрез която гарантираме отлична функционалност на разработените сайтове на мобилни устройства, без значение от техните параметри или скоростта на връзката им с интернет.

Крайният резултат ще откриете на челни позиции в Google, отличаващ се сред конкуренцията с уникален и приветлив уеб дизайн, множество страници и удобни функционалности. Нашият клиент остана повече от доволен, а щом това е така, доволни сме и ние.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на VarnaLan.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.