Tsarevets

Сграда Tsarevets

Преди няколко месеца работихме по цялостната изработка на сайт, представящ новата модерна жилищна сграда Царевец в град Варна. Комплексът се отличава с луксозна архитектура, удобна локация и множество удобства, подходящи за спокоен семеен живот.

Резултатът е разработката на функционална платформа с включени иновативни функции и къстъм дизайн, подхождащ на сградата.

Използвани услуги

  • Изработка на уникален дизайн на уеб сайт
  • Изработка на уеб сайт за сграда
  • Mobile First Design
  • Интерактивана карта за избиране на етажи и апартаменти

 

Уеб сайтът на жилищна сграда Царевец ви позволява да разгледате отблизо привлекателната архитектура, да се запознаете с използваните материали, гледката и местата за отдих, разположени в непосредствена близост.

Сайтът предоставя множество страници и функционалности, чиято цел е да ви представят качествата на жилищна сграда Царевец.

Жилищен комплекс Царевец се намира на ул. Царевец, Варна. Луксозната сграда на комплекса се откроява със силно присъствие и идентичност. Локацията е изключително комуникативна и в непосредствена близост до училища, детски градини, места за разходка и отдих, магазини и спирки за градският транспорт. 

Към сайта за жилищен комплекс Царевец добавихме и интерактивни карти, с чиято помощ всеки един клиент може да види кои от апартаментите са все още в продажба, както и информация за тях – етаж, изглед, квадратура, разположение, гаражи и т.н. Информацията се актуализира всекидневно и е разработена с цел да улесни максимално от една страна инвеститора, а от друга хората, търсещи перфектният дом.

Наскоро се заехме да направим и редизайн на вече разработеният от тях сайт, като идеята ни е да го направим още по-стилен и открояващ се.

Мобилна версия:

Уеб сайтът на жилищен комплекс Царевец е еднакво функционален и интуитивен както на настолни така и на мобилни устройства. Разработен е посредством Mobile First технология, гарантираща бързото му зареждане на смартфони, без загуба на менюта и функции в изгледа. 

Работата ни по уеб сайтът на жилищен комплекс Царевец все още не е приключила. Предстои да направим SEO оптимизация по желание на клиента и да откроим платформата на челни позиции в Google за да достигне до повече хора. 

Иновативни карти за избор на апартамент:

Вградени иновативни карти ви позволяват да разгледате отблизо чрез лаптопа или смартфона си кои от апртаментите в сграда Царевец са свободни и да си изберете според тяхното разположение, квадратура, изглед, брой стаи и т.н.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Melody Homes с:

  • Изработка на лого
  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Респонсив дизайн на сайта
  • Интерактивка карта на сградата с избор на етаж
  • Интерактивка карта на стажите с избор ана апартамент

Резултатът:

Красив, стегнат уеб сайт с представяне на всички апартаменти и разпредения по етажите. Клиентите лесно могат да се ориентират кои апартаменти са свободни, продадени и какво представляват. От уеб сайта лесно можем да разберем всичко, което ни интересува за сградата и жилищата, което значително улеснява взимането на решение и покупката.

 

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Tsarevets.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.