Tsarevets

Сграда Tsarevets

Луксозна жилищна сграда Царевец се намира в град Варна и се отличава със съвременна архитектура и отлична свързаност с всяка точка на Морската столица и околността. Това е сграда с характер и силна идентичност, подчертани от иновативно строителство и качествени материали.

Наша беше задачата да създадем функционален сайт, който да осъществи по-добра връзка между изпълнителя и потенциалните клиенти, търсещи ново жилище.

Използвани услуги

  • Изработка на уникален дизайн на уеб сайт
  • Изработка на уеб сайт за сграда
  • Mobile First Design
  • Интерактивана карта за избиране на етажи и апартаменти

 

Уеб сайтът на жилищна сграда Царевец ви позволява да разгледате отблизо привлекателната архитектура, да се запознаете с използваните материали, гледката и местата за отдих, разположени в непосредствена близост.

Сайтът предоставя множество страници и функционалности, чиято цел е да ви представят качествата на жилищна сграда Царевец. Вградените интерактивни карти за избор на апартамент позволяват на клиентите да видят кои от апартаментите са свободни и пуснати в продажба, какво е тяхното разположение, площ, брой стаи, изглед и т.н.

 

 

Ще ви разкажем малко повече за луксозна жилищна сграда Царевец:

Разположена е на ул. Д-р Лиляна Ставрева и предлага отлична свързаност с горещите точки на град Варна. Съвременният архитектурен дизайн и модерната визия карат сградата да се отличава с динамична визия и силно присъствие. Новото строителство и високото качество на вложените материали гарантират висока енергийна ефективност и лесна поддръжка при редовна експлоатация.

 

 

Сградата е разположена на 6 етажа и разполага с 49 апартамента с различна квадратура и разположение, предварително проектирано така, че да бъде лесно за обзавеждане. Към жилищна сграда Царевец е обособен подземен паркинг, разположен на 2 нива, като в момента разполага с 28 непродадени паркоместа.

 

 

Иновативни карти за избор на апартамент:

Вградени иновативни карти ви позволяват да разгледате отблизо чрез лаптопа или смартфона си кои от апртаментите в сграда Царевец са свободни и да си изберете според тяхното разположение, квадратура, изглед, брой стаи и т.н.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Melody Homes с:

  • Изработка на лого
  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Респонсив дизайн на сайта
  • Интерактивка карта на сградата с избор на етаж
  • Интерактивка карта на стажите с избор ана апартамент

Резултатът:

Красив, стегнат уеб сайт с представяне на всички апартаменти и разпредения по етажите. Клиентите лесно могат да се ориентират кои апартаменти са свободни, продадени и какво представляват. От уеб сайта лесно можем да разберем всичко, което ни интересува за сградата и жилищата, което значително улеснява взимането на решение и покупката.

 

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Tsarevets.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на 0883 322 379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.