Travelisimo

 

Един от най-актуалните ни проекти, по който работим и в момента е сайтът на Travelisimo. Известната фирма разполагаше само с рекламен сайт и дойде при нас готова да направи следващата стъпка, а именно да си направи сайт.

Какво направихме:

Туристическа агенция Травелисимо се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Основната идея при разаботката на уеб сайтът Travelisimo бе да създадем функционална платформа за лесна работа, привлекателен дизайн, съответстващ изцяло на дейността и интегрирана система за резервации.

 

Обемният проект се превръна в интересно предизивикателство за нашият екип, който излезе като победител. Дизайнтът е изграден с Mobile First, позволящ лека и функционална работа на всякакви устройства. Платформата на Travelisimo е така изградена, че да ви позволи да си резервирате почивка до избрана от вас дестинация навсякъде и по всяко време – в офиса, у дома или докато сте на кафе с приятели.

 

Крайният резултат е повече от впечатляващ и предстои скоро да бъде видими след като завършим още няколко функционалности. Вградихме интерактивна система за резервации, вход в сайта – отделен за клиенти и функционална разплащателна система, приемаща плащания по банка или с карта. Чрез сайтът на Travelisimo можете да резервирате своята ваканция от смартофна си по всяко време и навсякъде.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Travelisimo.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.