SUNCITY

Наш дългогодишен клиент е фирма Globstroy, която се откроява с множество успешно завършени проекти на съвременни и луксозни сгради. Съвсем наскоро завършихме изцяло отделна платформа, представяща подробно един от най-предстоящите им проекти – жилищна сграда SUN CITY, разположена на ключова локация в град Шумен.

Уеб сайтът изградихме модерно и иновативно, като в него вградихме няколко полезни функции, чиято цел е да улеснят максимално купувачите при избора на подходящото за тях жилище. Резултатът е вече налице. 

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

При изработката на уеб сайт от нулата винаги се съобразяваме първоначално с търсенето и желанията на нашият клиент. Кодирането на сайта за SUN CITY не е изключените.

Нашата задача бе изграждането на съвременна платформа, която да представи новата сграда и всичко за нея подобаващо.

Към платформата включихме иновативни карти, чрез които всеки бъдещ купувач може да разгледа кои от апартаментите са свободни, изглед, етаж, достъп, удобства, гаражи и т.н.

 Картите се актуализират автоматично и показват в реално време борят на свободните апартаменти и гаражи, с които модерната сграда разполага. Платформата е изработена с цел максимално улеснение на хората, които търсят да открият мечтаният дом.

От останалите менюта в сайта можете да разгледате повече информация за проекта и вложените материали, подробно за локацията и местността, в която се намира сградата, както и подробно за дейността и другите проекти на фирма Globstroy.

Мобилна версия:

Иновативният уеб сайт на SUN CITY разработихме така, че да предостави отлична функционалност на всички мобилни устройства. Сайтът зарежда бързо и интуитивно, благодарение на Mobile First технологията, която използвахме. Днес платформата е еднакво функционална на десктоп и мобилни устройства.

Благодарение на отлично разработената SEO оптимизация сайтът на SUN CITY вече заема челни позиции в Google и трафикът към него расте.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на SUN CITY с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google
  • Вграждане на интерактивни карти за апартаменти в продажба

 

Резултатът:

Модерен и функционален уеб сайт, с вградени интерактивни карти представящи свободните апартаменти в продажба. 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на SUNCITY.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.