M&M

Модерен Стил ММ е водеща фирма в производството на стилни интериорни врати. През 2020г. успешно завършихме техният нов сайт, който се откроява с иновативен дизайн, удобна навигация и множество полезни функции.

Ние помогнахме на Модерен Стил ММ с:

  • Изработка на сайт
  • Изработка на стилно лого
  • Интерактивни карти
  • Респонсив (мобилен ) дизайн на сайта
  • Изработка на рекламни винили
  • Изработка на билборди
  • SEO оптимизация

 

Разработихме уеб сайта на Модерен Стил ММ с уникален дизайн, къстъм код и Mobile First. Това ни позволи да го класираме с лекота на челни позиции в Google и по този начин да привлечем още повече клиенти към доказаният производител на интериорни врати, кухни и сглобяеми къщи.

 

 

За да завършим успешно нашият проект първо трябваше да отделим повече време за проучване на пазара и търсенето. В момента конкуренцията за интериорни врати е доста сериозна, за това и сайтът трябваше да се открои по уникален и иновативен начин сред останалите и да направи впечатление.

Вече можете да разгледате напълно завършеният от нас проект, който изпълнява отлично своята функция да презентира фирмата и предлаганите от нея висококачествени продукти.

 

Фирма Модерен Стил ММ си заслужава да се опознае:

Основната им дейност е производство на висококачествени интериорни и блиндирани врати, като те не спират да се развиват. Основната цел на фирмата е да предложи конкуренти цени, качество, високо ниво на обслужване и голямо разнообразие от врати и решения за всеки. Това, което предлагат е постоянна наличност, голямо разнообразие от цветове, модели и размери, както и индивидуален подход към всеки клиент.

С тези свои качества, фирма Модерен Стил ММ успешно се откроява сред конкурентите си и печели все повече доволни клиенти, като техният брой не спира да расте непрекъснато.

Ето и няколко снимки на проекта:

Резултатът:

Модерен, интерактивен и стилен уеб сайт, който представя дейността на фирмата Модерен Стил ММ и представя техните топ продукти – стилни интериорни и блиндирани врати за всеки дом
Забележка: Проекта е в процес на довършване, затова скоро ще го опишем по-добробно и ще Ви запознаем с най-интересните детайли.

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на M&M.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.