MGA Investments

MGA Investments

Добре дошли в чисто новият уеб сайт на MGA Investments, който разработихме наскоро. Отличава се с професионален и елеганте къстъм дизайн, изработен по поръчка. По желание на клиента го разработихме първоначално изцяло на английски език.

MGA Investments е българска строителна компания, която си партнира с една от най-отличителните компании в света. Към днешна дата може да се похвали с множество успешно завършени модерни сгради на територията на град Варна. Основата цел на техният нов сайт е да послужи като портфолио и да представи работата им пред клиенти и инвеститори.

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

При изработката на уеб дизайн на MGA Investments се допитахме изцяло до желанията на нашият клиент. За тях изработихме няколко демо версии, от които те избраха най-елегантната и подходящата.

Изградихме платформата максимално функционална и представяща дейността на строителната компания. Днес вече могат да качват проект след проект, като сайтът им запазва своята функционалност и бързина. Нашата задача е да подсигурим точно това.

 

Уеб сайтът на MGA Investments много бързо покори челни позиции в Google, в резултат на подробното проучване на пазара, което направихме.

Целта ни бе да го изкараме над конкуренцията на фирмата и да го отличим с модерен и същевременно професионален и изчистен дизайн, лесен за навигиране.

Към днешната дата резултатът вече говори сам по себе си.

Мобилната версия:

Най-важната част от уеб сайта е да предложи отлична функционалност на всякакви устройства, включително и такива с малки параметри и слаба интернет връзка. Погрижихме се това да се случи, като първоначално разработихме уеб сайта на MGA Investments на смартфон с Mobile First дизайн, а след това преминахме към разработката му на десктоп версия.

По този начин гарантираме отличната функционалност на платформата.

Като всеки друг сайт, който разработваме и този кодирахме на отделни модули, които накрая сглобихме в едно цяло. По този начин улесняваме значително всяка последваща поддържка, като кодът може да бъде изтриван, пренаписван и променян при необходимост. Така гарантираме дълъг живот на всяка платформа, разработена от нас.

Какво направихме:

Ние помогнахме на MGA Investments с:

  • Изцяло нов дизайн – редизайн на техния съществуващ уеб сайт
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

 

Резултатът:

Уеб сайтът на MGA Investments е отлично разработена платформа, представяща професионално дейността на известната строителна компания.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на MGA Investments.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.