Melody Homes

Изработка на лого за Melody Homes

Melody Homes е многофамилна жилищтна сграда намираща се в квартал Бриз, Варна (все още не е построена). Дело е на строителната компания „Глоб Строй“ ЕООД. Екипа на Бултаг изработи уеб сайт, в който може лесно да се достъпят плановете и разпределенията на апартаментите от потенциалните клиенти.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Melody Homes с:

  • Изработка на лого
  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Респонсив дизайн на сайта
  • Интерактивка карта на сградата с избор на етаж
  • Интерактивка карта на стажите с избор ана апартамент

Резултатът:

Красив, стегнат уеб сайт с представяне на всички апартаменти и разпредения по етажите. Клиентите лесно могат да се ориентират кои апартаменти са свободни, продадени и какво представляват. От уеб сайта лесно можем да разберем всичко, което ни интересува за сградата и жилищата, което значително улеснява покупката взематенето на решение за покупка.

Интерактивна карта позволява на посетителя да направи пълна обиколка по етажите и из помещенията на жилишната сграда.
Навигацията на сайта е максимално удобна за потребителя, лесна е за употреба и ориентиране. При направата на сайта използвахме респонсив дизайн, за да бъде видима страницата от всички възможни устройства.

Дизайнът на сайта на Melody Homes беше замислен и изпълнен така, че сайта да поднася максимално количество полезна информация за потребителя, без в същото време да е претрупан с излишни детайли и компоненти. Изчистените менюта съдържат основните параметри на проекта, строителя, жилищата и етапите на работа, а в раздела „Галерия“ може да видите всичко, което предлага като функционалности сградата.

Модерната визия на сайта е работена така, че още от първата му страница потребителят да се потопи изцяло във философията на живот, наречена Melody Homes. Постигнахме го, гонейки да предадем в максимална степен всепоглъщащото усещане за простор, синева и много въздух край съвременната сграда на самия проект.

Ето и няколко снимки на проекта:

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.