Медика 3 Дент

Зъболекар във Варна с нов сайт

Дентална клиника Медика 3 Дент е място, което и ние посещаваме при нужда. Специалистите начело с д-р Златинка Тодорова са изключително компетентни в денталното изкуство, а отношението е месравнимо. Те са винаги усмихнати, и предлагат решения, които са бързи и ефективни.

Нашето отношение към тях е специално и затова им изготвихме нов уеб сайт само шест месеца, след първата изработка на сайт.

Използвани услуги

  • Изработка на уеб сайт за дентална клиника
  • Mobile First Design
  • SEO оптимизация и поддръжка
  • Изработка на стратегия за привличане на чуждестанни клиенти

Уеб сайта всъщност е още в процес на разработка, но този процес няма да спира следващите години. Изработили сме го по Mobile First Design, като всели елемент в уеб сайта е направен така, че да може лесно да се променя и апаптира към потребителносто търсене и потребление в сайта.

По сайта се работи постоянно под формата на поддръжка и SEO оптимизация. Ресърча, който сме направили формира голям набор от ядра с ключови думи и фрази, но една от първите е зъболекар Варна, по която вече се класира доста добре в търсачките.

Тук ще Ви предоставим няколко скрийншота, но скоро ще изготвим по-подробно преставяне на уеб сайта, стратегията за неговото изготвяне и изпълненето.

Ще Ви разкажем малко за денталната клиника на д-р Златинка Тодорова.

Стоматологичната клиника има три локации, те се намират във град Варна, град Шумен и курортен комплекс Златни пясъци. Клиниката под това си име съществува от 2002 година, но самата дентална практика датира повече от 30 години, какъвто е и опита на главния стоматолог на д-р Златинка Тодорова.

 

Услугите, които предлагат са в доста широка гама, като ще изброим някои от тях, но най-важното, което можем да кажем, че те не са просто естетична дентална клиника, а извършват доста сложни стоматологични процедури като дентална хирургия, поставяне на протези, изпланти т.н.

Предлагани стоматологични услуги:

  • Кореново лечение на зъб
  • Екстракция на мърдец
  • Поставяне на импланти и мостове
  • Изработка и поставяне на зъбни протези
  • Разкрасителни процедури като: Борокс, Плазмолифтинг, Хиалуронова киселина и др.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Медика 3 Дент.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.