KOMAROV Consult

KOMAROV Consult

Комаров Консулт е счетоводна кантора, предлагаща професионални консултации и счетоводни услуги във финансовата и данъчната сфера. На своите клиенти те предлагат възможност за абонаментно счетоводно обслужване, разработка на стратегии за оптимизация на бизнес и много други.

С над 20 годишен опит и сплотен екип от доказани професионалисти, фирма Комаров Консулт предоставя счетоводни услуги за град Варна и Добрич.

Използвани услуги

  • Изработка на уеб сайт за счетоводна къща на KOMAROV Consult.
  • Mobile First Design
  • Поддръжка на уеб сайта
  • Страница услуги
  • Изработка на други уеб сайтове и проекти близки до основната дейност на KOMAROV Consult

 

Нашата задача при Комаров Консулт бе цялостен редизайн на техният вече съществуващ сайт komarov.bg. Той беше добре разработен, но в днешният онлайн свят, всичко се развива със скорострелни темпове, карайки сайтове разработени едва преди 1-2 години да остаряват по-бързо.

За да стане по-ясно какво правим ще обясним. Всеки уеб сайт се състои от съдържание, функционалности и графично оформление. Първият компонент – съдържанието се обновява непрекъснато с ново и актуално, докато останалите две – функционалностите и графиката остават същите години наред. Това е от една страна добре, защото външността на уеб сайта служи като визитка за фирмите, но от друга ако не са правилно изградени могат да остареят и да отпаднат от класациите в търсачките. С което пада автоматично и тяхната оптимизация.

Можете да разгледате уеб сайта на Комаров Консулт: този линк.

 

 

 

В момента активно работим по качествен редизайн за фирма Комаров Консулт. Идеята ни е да създадем актуална и подобрена визия за счетоводната компания, която да открои истинските професионалисти в сферата.

Уеб сайтът разработваме с Mobile First Design и custom код. Крайната ни цел е да лесна за навигация платформа, позволяваща отлична връзка между счетоводителите и бизнеса с ясни условия и възможности.

 

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ:

 

Клиентът пожела новият им подобрен сайт да бъде възможно най-подробен и изчерпателен. Това се подразбира, тъй като фирмата има зад гърба си сериозен 20 годишен опит и работи с висококвалифициран екип от служители с хъс и желание за работа. Сайтът им ще включва отделна секция „За нас“, „Услуги“, „Клиенти“, „Цени“ и „Контакти“.

 

Резултатът:

Красив и стилен уеб сайт с интересни анимации и множество полезни функционалности. Уеб сайтът е проектиран така, че да не остарява, а постоянно да може да бъде променян и допълван.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Комаров Консулт:

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на KOMAROV Consult.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.