InvestTime

Съвсем наскоро завършихме редизайнът на новият уеб сайт за нашите дългогодишни клиенти от Invest Time. За тях през годините разработихме няколко сайта с една цел – да представят най-доброто за техните клиенти. По тази причина всеки един от уеб сайтовете е отлично разработен и предоставя куп модерни функционалности, с цел улеснение на клиента.

Нашата задача бе да направим редизайн и да изградим наново техният сайт, като добавихме и няколко съвременни удобства, от които ще се възползват клиентите на агенцията.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт от нулата
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Агенция за недвижими имоти Invest Time развива своята дейност в град Варна, като през годините е натрупала сериозен опит и квалификация. Поради тази причина предоставя най-добрите брокерски услуги на пазара, като стриктно следва принципите си за коректност и почтеност. 

Днес Агенция за недвижими имоти Invest Time се откроява с многобройните си оферти, на добри цени, кратките срокове за изповядване на сделките и внимателното професионално отношение, с което посрещат всеки един от своите клиенти. Точно това им печели дълъг списък с доволни хора, които с удоволствие биха ги препоръчали.

Уеб сайтът на Invest Time изградихме с нов къстъм уеб дизайн, към който добавихме и интерактивна карта, показваща точната локация на имотите в продажба. Отделно към платформата включихме и подробен филтър за резултати, както и страница с подробна информация за всеки един имот.

Мобилна версия:

Уеб сайтът на Invest Time и изграден с Mobile First технология, гарантираща отлична функционалност на платформата на мобилни устройства, дори и такива със слаби параметри. Погрижихме се всяко едно меню, раздел и функция да се отварят бързо и интуитивно, без загуби.

Платформата кодирахме в отделни модули, които събрахме в едно цяло. Днес сайтове от този тип се поддържат с лекота, защото по всяко време могат да бъдат променяни и надграждани чрез просто пренаписване на кода. Това пести време и същевременно с това прави сайтът винаги модерен.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

На нашите клиенти от InvestTime помогнахме с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google
  • Вграждане на интерактивни карти

РЕЗУЛТАТЪТ:

Отлично разработена платформа, създадена за да представи огромното разнообразие от имоти под наем и в продажба, която дългогодишна агенция Invest Time предлага на своите клиенти.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на InvestTime.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.