Immo Paradise

Immo Paradise

Immo Paradise е агенция за недвижими имоти, която се намира в град Варна. Те дойдоха при нас с изцяло новаторско желание – изграждане на иновативна платформа, чрез която да бъдат представени поотделно различните жилища в продажба или които се отдават под наем.

След кратко интервю решихме да изградим функционален уеб сайт, а тяхното желание изпълнихме като създадохме интерактивна карта, позволяваща индивидуално филтриране на търсенето и показване на множество резултати.

Използвани услуги

  • Уеб девелъпмънт
  • Разработка на къстъм интерактивна карта
  • E-mail маркетинг – в големи обеми

 

Уеб сайтът на Immo Paradise изградихме от нулата посредством custom код дизайн и вграждането му в WordPress. Съобразихме се изцяло с желанието на клиента и заложихме на свежи и модерни тонове, семпли и лесни за навигация менюта и удобна интерактивна карта, видима за посетителите.

Платформата е изработена като са кодирани всички модули по отделно и са сглобени като едно цяло. При всяка промяна по кода на уеб сайта цялото съдържание бива преподредено, като към тях се добавят новите модули и функционалности и се премахват старите. По този начин сайтът може да бъде променят и надграждан постоянно години наред, без да остарее.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

За изграждането на уебсайта на Mobile First използвахме Mobile First технология, която позволява на сайта отлична функционалност както на настолни, така и на мобилни устройства без значение от тяхната производителност или качеството на връзката.

За агенция Immo Paradise беше от изключителна важност да достигне успешно до своите клиенти и да им позволи да открият своя бъдещ дом.

 

Резултатът:

Разработихме модерен и привлекателен уеб сайт, с уникален дизайн, интерактивна карта и множество други полезни функционалности. Сайтът на Immo Paradise зае челна позиция в Google, като наред с това изградихме платформата така, че да може да се допълва и надгражда по всяко време.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Immo Paradise.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.