HEATRHOW

HEATRHOW

Преди доста време при нас дойдоха клиентите Heatrhow, които бяха готови за професионална изработка на сайт. Предложихме им да създадем такъв от нулата, с уникален дизайн, custom кодиран, който да се открои сред сериозната конкуренция. Условието бе, че те ще си го оптимизират, като фирма занимаваща се основно със SEO оптимизация.

Днес сайтът на Heatrhow е все още уникален. Изграден е с Mobile First технология и се отличава с привлекателен и професионално изработен дизайн.

Използвани услуги

  • Изработка на уеб сайт

 

Уеб сайта Heatrhow е изграден така, че да бъде еднакво функционален както на настолни компютри, така и на мобилни устройства със слаба интернет връзка. Началната страница по желание на нашите клиенти я изградихме семпло и с неутрални цветове, така че да се откри единствено името на фирмата и дейността, с която се занимава.

Малко по-надолу се виждат отделните SEO графики за популярност, чрез които Heatrhow показва на посетителите за успешната SEO оптимизация, която води.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

Повече от щастливи сме и днес да видими, че разработеният от нас преди доста време уеб сайт за Heatrhow все още заема водещи позиции в Google и се откроява на фона на конкуренцията с наистина красив и модерен дизайн. Именно качествената изработка на сайта послужи като визитка за фирмата, представяйки я на едно много високо ниво пред нейните настоящи и бъдещи клиенти.

Резултатът:

Стилен и красив уеб сайт, изграден по Mobile First технология, благодарение на която е модерен и функционален и до днес. Сайтът на Heatrhow е проектиран така, че да може постоянно да се надгражда, допълва и обновява според непрекъснато променящите се изисквания на Google.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.