Drone View

Съвсем наскоро довършихме изграждането на нов уеб сайт от нулата. Това е Drone View. Чрез него предоставяме на нашите клиенти професионално заснемане на снимки и видео от високо с помощта на професионален дрон – DJI Air 2S. Все още имаме доста работа по платформата, но засега тя обещава да бъде уникална и изпълнена с интригуващи кадри, заснети от нас.

Сайтът Drone View разработихме с къстъм кодиран и уникален уеб дизайн, който да открои платформата сред останалите. В момента се занимаваме активно със SEO оптимизацията, която ще ни позволи да изкараме уеб сайтът на челни позиции в Google.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт от нулата
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Зад името Drone View стои екип от млади ентусиасти, които обожават да ловят красиви кадри с помощта на съвременни устройства. От нашите услуги вече се възползваха редица наши клиенти за заснемането на сгради, пейзажи, архитектура и различни забележителности.

На своите клиенти предлагаме професионално заснемане на видео в 5К качество, кристално ясни снимки, подходящи за качване в уеб сайтове, както и възможност за абонаменти услуги на преференциални цени.

Уеб сайтът Drone View изградихме на отделни модули, които кодирахме и след това събрахме в едно цяло. По този начин значително улесняваме поддържката на платформата през годините, тъй като отделни части от сайта могат да бъдат променяни по всяко време, без ограничения. Така платформата остава винаги обновена и съвременна, което се отразява и на позиционирането и в търсачките.

Мобилна версия:

Уеб сайтът Drone View е разработен с Mobile First дизайн първоначално на мобилно устройство, като по този начин гарантираме неговата отлична функционалност. Всяко отделно меню се зарежда с лекота и без загуби, а самият уеб сайт отваря скорострелно. След като подсигурихме мобилната версия, разработихме и стилна версия за десктоп, която можете да разгледате по-долу.

Все още имаме доста работа по изграждането на Drone View. Предстои ни да се заемем със SEO оптимизацията, чрез която да изкараме уеб сайта на челни позиции в Google и след което да осигурим добра реклама на бизнеса.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

За уеб сайтът Drone View изградихме:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Напълно функционален и стилен уеб сайт, който предоставя отлична навигация на всяко едно устройство.

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Drone View.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.