Doctor Color

За наш клиент – фирма Доктор Колор разработихме два сайта. Това е сайтът им за всички клиенти в град Варна. Доктор Колор е високотехнологичен сервиз, извършващ автотенекеджийски и бояджийски услуги, с поетапен контрол на качеството и гаранции при извършване на услуги.

Какво направихме:

В Avenue Multi Brand избирате продукти с помощта на удобни филтри по:

  • Подобряване на сегашния уебсайт;
  • Изработка на допълнителни страници;
  • SEO оптимизация и поддръжка;

Резултатът:

Изключително функционален уеб сайт, с лесна навигация, удобни менюта и уникален дизайн, създаден с custom код.

 

Сайтът е изцяло разработен за клиентите на Доктор Колор във град Варна

За живущи в град Варна и областта вече можете да се възползвайте от услугите на професионалният висококвалифициран екип на Доктор Колор. Разработихме сайта така, че спрямо функцията „Местоположение“ на търсачката да излиза на челни позиции.

Други функционалности:

Освен удобно разположени услуги, сайтът предоставя и възможност за онлайн връзка със сервиза и записване на час за ремонт. Сега всяко направено онлайн запитване ви дава 15% отстъпка от цената на ремонта.

 

Фирма Доктор Колор развива успешно дейността си, като непрекъснато инвестира в високотехнологични методи, инструменти и допълнителни курсове за своят екип. Осъществява прецизен поетапен контрол на отделните етапи при извършването на ремонт по автомобила и с това гарантира за качеството на извършената работа.

 

Крайният резултат е функционален уеб сайт с привлекателен и уникален дизайн, който предлага удобна навигация, карта и онлайн форма за запитвания. Сайтът на Doctor Color за град Варна заема челни позиции в търсачките и се откроява с професионализъм и отлична разработка. Вече всички клиенти на фирмата ще имат възможността да ги открият в пъти по-лесно и да се възползват от техните услуги.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Doctor Color.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.