Добротица

 

 

Dobrotitsa е фирма на Недко Митев, която се занимава изцяло със собствено производство на висококачествени млечни прокукти и месо. Фирмата се намира в с. Овчарово, Добрич и разполага с над 60 000 декара обработваема земя.

Какво направихме:

Почистваща фирма Недко Митев ЕООД се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Идеята бе да популяризираме една фирма, с доказано качество и да я представим в дигиталният свят за да могат потребители от цяла България да се възползват от качеството, което предлага родната продукция. Сайтът Dobrotitsa е така проектиран, че да представя цялата 27 годишна история на фирмата – от началото на нейното основаване, през разрастването и до ерата на иновативната технология, позволяваща да се постигне още по-добро качество, познато ни днес. Всеки потребител може да се запознае с процеса на производството на качествено сирене, кашкавал, пастьоризирано прясно мляко и месни деликатеси, които преминават през множество отделни етапи на тестове за качество и годност преди да достигнат Вашата трапеза.

 

Българските млечни продукти, произведени от Dobrotitsa се отличават с висока хранителна стойност и традиционен вкус. Във фермата се отглеждат повече от 7 000 говеда, захранвани на лична паша, отглеждана сред плодородните земи на Добружа. Така фирмата на Недко Митев гарантира високо качество на продукцията, запазваща така познатият ни и обичан вкус, който с удоволствие слагаме на своята трапеза. Всички месни продукти на Dobrotitsa се добиват от мъжките добичета, като месото не се третира с доказано вредни консерванти.

 

 

Фирма Dobrotitsa функционира със затворен кръг на производство. Това означава, че отпадъците от животните се преработват в зелена енергия и се използват отново – за наторяване на пасбищата и зърнените култури. Това гарантира чист екологичен производствен процес, изцяло природосъобразен.

 

 

 

В уеб сайта на Dobrotitsa можете да разгледате подробно цялата продукция от фермата на Недко Митев. Преминала през иновативна технология, гарантираща нейното качество, висока хранителна стойност и запазила любимият на поколения българи традиционен вкус. Погрижили сме се сайтът да бъде еднакво функционален и лесен за навигация, независимо дали го разглеждате от лаптоп или мобилно устройство.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Добротица.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.