CBA

Преди години имахме удоволствието да разработим уникален сайт за българската верига магазини СВА. Клиентите се свързаха директно с нас, като вече имаха изграден уеб сайт, който обаче се нуждаеше от ъпгрейд за да излезе на челни позиции в Google.

Резултатът бе успешно изграждане на функционална платформа от нулата, чиято цел е да представи известната верига супермаркети. Днес уеб сайтът на СВА е напълно функционален и се откроява с лесна навигация и оригинален дизайн.

 

Какво направихме:

  • Изработка на уеб сайт от нулата
  • Цялостна изработка на дизайн Mobile First
  • SEO оптимизация
  • Поддържка

 

 

 

 

В разработеният уеб сайт на СВА вече можете да следите всички актуални промоции, които се актуализират всекидневно, да четете интересни статии от блог секцията или да потърсите вкусна рецепта в раздел кулинария. Платформата е разработена така, че да предостави по нещо за всеки.

Интересното в новият уеб сайт на СВА е, че добавихме опция за регистрация, която позволява на всеки един от потребителите да си направи профил и да добавя към него любими артикули, рецепти или статии.

Голямо внимание обърнахме и на най-важната част от всеки уеб сайт – SEO оптимизацията. След внимателно проучване на пазара успешно генерирахме челни позиции за платформата, която дори и днес се откроява сред конкуренцията.

Мобилна версия:

Изградихме напълно функционална мобилна версия за сайта на СВА. Първоначално той бе изграден с Responsive дизайн, но бързо коригирахме нещата с помощта на Mobile First технология. Сега

платформата е еднакво функционална на всякакви устройства, като предоставя бързо зареждане и поглед към всяко меню.

Новоизграденият уеб сайт на СВА е разработен от нас така, че да не остарява. Кодиран е на отделни модули, които са събрани в едно цяло.

По всяко време при необходимост можем да пренаписваме, изтриваме или заменяме кода, запазвайки съдържанието. По този начин платформата се поддържа с лекота и остава винаги модерна и заемаща челни позиции в Google.

 

Резултатът:

Напълно функционален уеб сайт, открояващ се с уникален дизайн и лесна навигация. Днес уеб сайтът на СВА е пълен с интересни теми, рецепти и промоционални продукти.

 

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

 

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на CBA.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.