CBA

Сайт за супермаркети ЦБА АД

CBA са българска верига супермаркети притежавана 100% от български собственици. ЦБА рабои във Варна, София, Русе, Балчик, Велико Търново, Добрич, Нови Пазар, Девня, Долни Чифлик, Белослав, Провадия, Каварна, Стражица, Габрово, Дряново и Тутракан.

Към момента веригата разполага с над 60 модерни супермаркета на територията на България.

ЦБА разполага с два собствени логистични парка, а всеки град, в който оперира разполага със свои регионални складови бази, чрез които се координират доставките и складират стоките. По този начин ЦБА успява да достави стандартизирано качество и асортимент за всеки потребител, който посещава обектите им.

В супермаркети СВА ще могат да бъдат открити над 700 артикула под собствена марка СВА – отлични хранителни и нехранителни стоки, използвани от всяко домакинство, със страхотно качество и на конкурентни цени.

Ние работим с ЦБА вече няколко години, като един от проектите ни е изработката на сайт за представянето на марката в интернет.

Използвани услуги

 • Изработка на уеб сайт за супермаркетите на ЦБА.
 • Mobile First Design
 • Поддръжка на уеб сайта
 • Видеообработка на клипове за собствено ползване
 • Уеб базирана система за проверка на карти и натрупаните отстъпки по тях
 • Изработка на други уеб сайтове и проекти близки до основната дейност на ЦБА

Уеб сайта на ЦБА е измислен и създаден така, че да може постоянно да бъде променян и надграждан. Той е с Mobile First дизайн, за да е достатъчно лек и бърз за всички мобилни устройства независимо от скоростта на връзката им.

уеб сайта е изработен като са кодирани всички модули по отделно и са сглобени с едно цяло. При всяка промяна по кода на уеб сайта цялото бива преподреждано, като се добавят новите модули и функционалности или се откачат ( изтриват ) старите.

Можете да разгледате уеб сайта на ЦБА: този линк.

Интересно относно слайдъра на ЦБА: той нормално е с 6 слайда, но ако те бъдат редуцирани на 4, 2 или един – размера на малките картинки отдолу се променя – те заемат по-голямо пространство на широчина и същата височина, т.е винаги излгеждат добре! Също така картинките които се показват на мобилната и десктоп версията са различни както по големина, така и по форма. Това ни позволява да създаваме специални по-леки и по-добре изглеждащи картинки за мобилната версия.

 

 

Уеб сайта разполага със отделна секция за рецептите, като за всяка рецепта може да бъде гласувано и тя показва общия рейтинг. От всеки IP адрес може да бъде гласувано само по веднъж, за да се избегнат злоупотреби.

Докато пиша това описание се замислям, че би било добре да се направи и опция за разпечатване на всяка рецепта. Естествено да се направи тази доработка не е проблем, защото уеб сайта е конструиран по подходящия за това начин 🙂

ФУНКЦИЯ : РЕЦЕПТИ

ФУНКЦИЯ : КАРТА С ОБЕКТИ

ФУНКЦИЯ : КЛУБНА КАРТА

 

Допълнителни функционалности:

С какво допълнихме уеб сайта на Супермаркети ЦБА

 • Проверка на карта с отстъпки за всеки клиенти
 • Секция с проверка на карта с отстъпки за всеки клиенти
 • Секция с рецепти
 • Секция с локации – засичаща местоположението
 • Секция с брошури – интерактивно разглеждаме + сваляне
 • Блог – любопитни статии
 • Секция с игри и промоции
 • Секция с артикули

      

    

Резултатът:

Красив и стилен уеб сайт с интересни анимации и някои полезни функционалности. Уеб сайт проектиран така, че да не остарява, а постоянно да може да бъде променян и допълван…

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на ЦБА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на CBA.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на 0883 322 379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.