Bulgarien Immo

Bulgarian Immo

Bulgarian Immo е агенция за недвижими имоти в град Варна, чиято дейност е насочена главно към чужденците, желаещи да се преместят да живеят в страната ни и да закупят ново жилище. Специално за тях агенцията предоставя възможно най-активните и луксозни имоти.

Те дойдоха при нас с желанието да бъде разработена функционална платформа, с насоченост към немските граждани, с интерактивна карта, пълна информация за имотите в продажба и блог секция. Всичко трябваше да бъде изработено изцяло на немски език.

Използвани услуги

  • Изработка на уеб сайт за имоти
  • Mobile First Design

 

Уеб сайтът на Bulgarien Immo бе истинско предизвикателство, в което ние се гмурнахме с хъс и желание за успех. Решихме да го изградим така, че да може да бъде постоянно променян и надграждан според непрекъснато променящите се изисквания в Google.

Платформата я разделихме на отделни модули, които накрая са обединени в едно цяло. При всяко надграждане и промяна на уникалният код на сайта, цялото съдържание се преподрежда, добавят се новите модули и се трият старите. По този начин успяхме да създадем неостаряващ уеб сайт, който може да бъде променян по всяко време.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

Благодарение на Mobile First иновативната технология уеб сайтът на Bulgarien Immo успешно се зарежда на всякакви устройства, без значение от техните параметри или скорост на връзката. Ключово значение бе и изграждането на напълно функционална мобилна версия, която отново с помощта на Mobile First дизайн тръгна от раз, запазвайки отличен изглед и навигация през менютата.

Накрая включихме и интерактивни карти, позволяващи индивидуално  филтриране на търсенето на потребителите сред предлаганите недвижими имоти.

Резултатът:

Стилен и иновативен уеб сайт, представящ дейността на българската фирма на немските граждани, които се интересуват от закупуването на имот в град Варна. Сайтът е с интерактивна карта и множество полезни функционалности, които го изкарват на челни позиции в Google.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Bulgarien Immo.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.