Brightsmile

Brightsmile

В момента работим активно по един от най-новите ни проекти. Той е предназначен за нашите клиенти от дентална клиника Bright Smile, които се отличават с професионализъм и изключителни умения във възвръщането на здравето и красота на всяка усмивка. Точно по тази причина ние предложихме да им разработим успешен уеб сайт.

Дентална клиника Bright Smile предлага на своите клиенти модерно лечение, съобразено с последните иновации в стоматологията. При тях работят истински млади професионалисти с богат опит, за които това не е просто работа, а призвание.

Използвани услуги

  • Уеб дизайн
  • Изработка на уеб сайт

 

Уеб сайта на Bright Smile е разработен и създаден така, че да може постоянно да бъде променян и надграждан. Изградихме го с Mobile First дизайн, за да е достатъчно лек и бърз за всички мобилни устройства независимо от скоростта на връзката им.

Платформата е изработена като са кодирани всички модули по отделно и са сглобени с едно цяло. При всяка промяна по кода на уеб сайта цялото съдържание се преподрежда, като се добавят новите модули и функционалности или се изтриват старите.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

Сайтът разделихме на удобни секции, разположени в горната дясна част, което позволява лесна навигация. Там можете да се запознаете с екипът от стоматолози на Bright Smile, услугите които извършват, цените и контакти.

Използвахме Mobile First технология, с чиято помощ разработихме сайта така че да бъде предложи пълната си функционалност и на мобилни устройства със слаб интернет, без значение от параметрите, с които разполагат.

 

Резултатът:

Изключително модерен и привлекателен уеб сайт, по който продължаваме да работим в момента. Той е почти готов и предстои да бъде качен онлайн съвсем скоро. В момента проучваме пазара за да изработим по-добра SEO стратегия и да го изкараме на челни позиции в Google.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.