Antiques Provence House

Antiques Provence  House

Cъвсем наскоро имахме удоволствието да разработим успешен сайт за антикварен магазин в град Варна. Всеки ценител на историята и изкуството вече може да се наслади на страните и същевременно с това уникални по вида си предмети, пресъздаващи различни стилове – барок, рококо, готика и много други.

Нашата задача бе да създадем функционална платформа за продажба на антики, която да бъде модерна и да заеме водеща позиция в Google.

Използвани услуги

  • Изработка на онлайн магазин

 

Уеб сайтът на Antiques Provence House създадохме с уникален дизайн, писан чрез custom код и качен в WordPress платформа, позволяваща отлична функционалност. Семплотата и класическите ръкописни шрифтове бяха нашата идея да пресъздадем нещо иновативно и впечатляващо, което да спечели интереса на отделният потребител и той да се задържи повече време в сайта, превръщайки се в клиент.

Сайтът е така изграден, че да може непрекъснато да се допълва, обновява и надгражда. Разделен е на отделни модули, които заедно създават една цяла функционална платформа, със ситема за онлайн поръчки и разплащания чрез карта и по банков път.

Можете да разгледате уеб сайта на : Морски Дар тук.

Отделни падащи менюта в горната част водят до различни секции в сайта за мебели, картини, порцеланови съдове, лампи и аксесоари, които са съхранили успешно духа на времето и са се превърнали в истинско съкровище за  ценители и колекционери.

Сайтът е изграден посредством Mobile First технология, която позволява той да бъде зареждан и на мобилни устройства, където запазва отлична функционалност и добре подредени менюта.

 

Резултатът:

Изключително красив и модерен уеб сайт с уникален дизайн и Mobile First технология, позволяваща отличното му зареждане на настолни и мобилни устройства. Магазинът на Antiques Provence House е с вградена система за онлайн разплащания, чрез която можете да извършвате плащания по банков път, чрез карта или наложен платеж. Ще откриете антикварният онлайн магазин на челна позиция в Google.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта на Морски Дар

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Antiques Provence House.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.