Мебели Федър

Мебели Федър

Наскоро имахме за задача да изградим сайт за Мебели Федър – една прочута варненска фирма, произвеждаща качествени мебели по проект. Ако сте от Варна едва ли не сте чували за Мебели Федър, чийто проекти красят домовете на стотици варненци.

Мебели Федър вече си имаха сайт, който за съжаление вече беше остарял. По тази причина те избраха да се доверят на Bultag в цялостна изработка на дизайна, уеб платформата и не на последно място – SEO оптимизацията. Нашата задача е да оправдаем напълно тяхното доверие.

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design ( Изцяло нов уеб дизайн )
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Първоначално съгласувахме изяло нашите идеи със собствениците на фирмата, както и техните желания. Въз основа на това разработихме семпъл и оригинален къстъм дизайн, чрез който сайтът да се открои сред конкуренцията си.

 

Важно бе да го изградим лесен за навигиране, което улесни максимално клиентите на фирмата.

 

 

Следващата ни задача, с която се занимаваме дори и в момента е SEO оптимизацията – най-важната част при правилната разработка на всеки нов уеб сайт. Тук целта ни е да изкараме платформата на челни позиции в Google и да я накараме да доминира над конкуренцията.

Резултатът обещава да бъде отличителен.

 

Мобилна версия:

Разработихме дизайна с Mobile First и първоначално на таблет, за да гарантираме отличната работа и функционалност на платформата на всякакви устройства. Всяка картинка и меню се отварят бързо и нищо не се губи. След това преминахме към десктоп версията на сайта, която разработихме да предоставя отлично качество.

Уеб сайтът е кодиран на отделни модули, сглобени в едно цяло. По този начин гарантираме по-лесна поддържка и дълъг живот на платформата, като по всяко време кодът може да бъде изтриван, пренаписван и променян.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Мебели Федър с:

Резултатът:

Новият уеб сайт на Мебели Федър е вече напълно готов и съвсем скоро ще бъде пуснат онлайн. Менютата и подменютата се открояват отлично сред семпло разработеният и приятен за окото дизайн. Спокойно можем да кажем, че проектът за Мебели Федър е завършен успешно.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Мебели Федър.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.