Мебели Адис

Наскоро нашата задача бе да разработим модерен уеб сайт от нулата за мебелна фирма Адис. Те се занимават основно с разработка на цялостно обзавеждане за дома по проект за всяка една част от дома – от кухнята, през хола до всекидневната и спалнята. Задачата ни бе да разработим функционална платформа, която да представи на клиента огромно разнообразие от мебелни предложения.

Резултатът е отлично разработен онлайн магазин, с къстъм дизайн, който предстои да оптимизираме и качим на първи позиции в Google за да достигне до хората.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на онлайн магазин
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

По сайта на Мебели Адис работим от няколко месеца, като вече проектът е почти завършен. Изградихме оригинален и семпъл дизайн, къстъм кодиран за да се отличава и подхожда на индивидуалността на фирмата. 

Задачата ни бе да изградим напълно функционален магазин, който да помогне на клиента в търсенето на индивидуално решение за обзавеждане. 

Мебели Адис предоставят огромно разнообразие от качествено изработени мебели, както и цялостна изработка на поръчкови обзавеждане по проект. Техните колекции са предназначени за холове, трапезарии, кухни, спални, детски стаи, както и за заведения, офиси и магазини. 

Всичко в новият сайт е умело подредено в отделни менюта, което прави навигацията в сайта изключително лесна. Вградихме и търсачка, с чиято помощ клиентът ще открие точно това, от което има нужда.

Мобилна версия:

За да бъде всеки уеб сайт модерен и открояващ се, има нужда от функционална мобилна версия. Ние знаем това и по тази причина изработихме сайтът за Мебели Адис първоначално на смартфон. След като се уверихме, че мобилната версия работи отлично и зарежда бързо, преминахме към десктоп версията.

Уеб магазинът на Мебели Адис е кодиран в отделни модули, събрани в едно цяло. По този начин поддържката на сайта е значително по-лесно и с лекота може да се надгражда и променя по всяко време.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на Мебели Адис със:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Изработка на подробна търсачка с филтри
  • Система за онлайн разплащания
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Отлично разработен онлайн магазин, представящ мебелна фирма Адис. Уеб дизайнът е така разработен, че да предостави лесна навигация през менютата и огромното разнообразие от артикули.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Мебели Адис.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.