Косев & Тинков

Косев & Тинков са екип активни хора, споделящи любовта си към велосипедите, природата и приключенията. Те притежават малък бизнес с продажба на велосипеди, консумативи и професионален сервиз, локализиран в Стара Загора. Наскоро те се свързаха с нас за професионална изработка на съвременен уеб сайт, чрез който да достигнат до ентусиасти в цяла България.

Решихме да съдействаме на Косев & Тинков без колебание, като за целта изработихме уникален къстъм уеб дизайн за сайта, който е изключително приятен, модерен и подчертава страстта към активният начин на живот.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт от нулата
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Косев & Тинков включва двама ентусиасти, които винаги посрещат с усмивка своите клиенти. Знаем го от опит! Тяхната мисия е да ви помогнат в избора на перфектният и качествен велосипед, с който ще можете да практикувате любимото си ходи и ще можете да се насладите на чист въздух и красива природа, без значение от терените.

За целта Косев & Тинков предоставят на своите клиенти отлично оборудван физически магазин, който с малко помощ от нас скоро ще бъде достъпен и онлайн. Освен с продажба на качествени велосипеди, Косев & Тинков се занимават и с професионален ремонт. Те са напълно квалифицирани да се справят дори и с най-сложното сервизно обслужване, като изпипват нещата до последният малък детайл.

Съдействахме на Косев & Тинков с професионална изработка на функционална и лесна за навигация платформа, в която вградихме отделно меню, в което можете да разгледате интересните велосипеди, част от продуктовият им каталог. 

Мобилна версия:

Разработихме уеб сайтът на Косев & Тинков първоначално на смартфон, като за целта използваме съвременната Mobile First технология. По този начин гарантирахме отличната функционалност на всяко едно отделно меню и раздел, без загуби. Днес сайтът зарежда изключително бързо и интуитивно, както на настолни, така и на мобилни устройства, без значение от техните параметри или скоростта на връзката им.

Към уеб сайтът Косев & Тинков добавихме и удобна форма за контакт, чрез която можете да се свържете с тях по всяко време. При попълването и можете да посочите от каква услуга се нуждаете – покупка на велосипед, консуматив или сервиз.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

На нашите клиенти от Косев & Тинков помогнахме с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Вграждане на форма за контакт

РЕЗУЛТАТЪТ:

Двамата ентусиасти Косев & Тинков вече могат да се похвалят с отлично разработен и напълно функционален уеб сайт, с къстъм дизайн и изключително лесна навигация.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Косев & Тинков.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.