Дворец на културата и спорта – Варна

Преди няколко месеца напълно приключихме с разработката на нов уеб сайт за Двореца на културата и спорта Варна. Новата платформа е интерактивна, съвременна и напълно функционална. Всеки един потребител вече може да следи ежедневно актуализиращата се информация на техният сайт, показваща всяко предстоящо събитие.

Резултатът вече е на лице. Това е професионално разработен уеб сайт, с къстъм кодиран дизайн и добавен опростен филтър за събития и търсачка. Сайтът днес е актуален и можете да го откриете на челна позиция в Google.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Двореца на културата и спорта във Варна е в центъра на събитията всяка година, като в модерно оборудваните му зали се провеждат редица концерти, представления и спортни изяви. Не случайно мястото добива огромна популярност сред варненци, като привлича стотици любители на културата и спорта.

Те се свързаха с нас за професионална разработка на уеб сайт. Вече си имаха изграден такъв, който за съжаление беше с остаряла платформа и не генерираше толкова трафик. Предложихме им цялостна разработка с уникален дизайн, кодиран специално за тях и те се съгласиха.

Следващата ни задача бе в кратки срокове да направим проучване и да изкараме уеб сайта на ДКС Варна на челни позиции в Google. Съдейки по резултатите днес, SEO оптимизацията ни е повече от успешна.

Мобилна версия:

За разлика от преди, днес уеб сайтът на ДКС Варна разполага с отлично разработена и напълно функционална платформа, която ви позволява да зареждате платформата от всяко едно устройство. Дизайнът разработихме с помощта на Mobile First технология, която гарантира отличната функционалност на уеб сайтовете на всички мобилни устройства, дори и такива със слаби параметри.

Днес ДКС Варна разполага с информативна платформа, в която можете да следите всяко предстоящо събитие и да получите информация относно промени за настоящи такива. В сайтът добавихме и възможност за директна поръчка на онлайн билети, свързана със системата на Eventim и Grabo.bg.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

Ние помогнахме на Двореца на културата и спорта във Варна с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

РЕЗУЛТАТЪТ:

Отлично разработен уеб сайт, който вече оглавява челни позиции в Google и предоставя приятен уеб дизайн и изключително лесна навигация.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Дворец на културата и спорта – Варна.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.