Копирайтър

Съдържанието, което продава

Когато става въпрос за онлайн пространството, съдържанието е от първостепенна важност. Независимо дали е статия, картинка или видео, съдържанието е начинът да се задържи вниманието на потребителите на всеки уеб сайт.

copywriter

Копирайтър – писателят на интернет пространството

Съдържанието в уеб пространството се създава от така наречените „копирайтъри“. В превод, думата означава писател, който е специализиран в създаването на съдържание за онлайн пространството.

Изискванията за този вид писатели са изключително високи, защото те трябва да пишат не само увлекателно, но и да имат познания свързани със SEO оптимизация и продаващи текстове.

Копирайтинг услуги от Бултаг

Всички наши копирайтъри имат години опит както в уеб пространството, така и в писането на съдържание за него. Всички текстове, които се пишат от нашият екип, са 100% уникални и ръчно написани. В Бултаг можем да ти помогнем със съдържание от всякакъв вид като:

  • Съдържание, предназначено да продава стоки или услуги или така нареченото сейлс копи (sales copy)
  • Съдържание, предназначено изцяло за класиране в интернет търсачките или така нареченото SEO копи (SEO copy)
  • Съдържание, което комбинира SEO и рекламно съдържание с цел по-добро класиране в търсачките и по-добри продажби
  • Съдържание и статии, предназначени за различни уеб сайтове и медии
  • Съдържание, предназначено както за корпоративни така и за лични блогове
  • Съдържание, предназначено за рекламни и маркетингови послания
  • Съдържание, предназначено за социалните медии
  • Съдържание, предназначено за имейл кампании
  • Съдържание, предназначено за рекламни материали, брошури и билбордове

Качественото съдържание е от огромна важност, затова първата ни стъпка е проучването на нишата, конкуренцията и ключовите думи, които потребителите използват при търсене. Така, нашите копирайтъри създават съдържание, което е 100% уникално, качествено и четимо.

Защо да избереш копирайтър вместо да напишеш съдържанието самостоятелно?

Писането на съдържание за уеб аудиторията, както и писането на статии, изисква специфични умения, защото потребителите възприемат информацията по специфичен начин. От друга страна, ако искаш твоят уеб сайт да бъде откриваем от интернет търсачките, то съдържанието трябва да съдържа определени ключови думи и фрази, позиционирани по точно определен начин. Професионалният копирайтър знае как да намери правилните думи и да ги използва по най-добрия начин, за да постигне съдържание, което подпомага класирането в търсачките и в същото време подпомага способността на уеб сайта да продава.

Възползвай се от SEO копирайтинг още днес!

Поискай своята индивидуална оферта за писане на текстове и копирайтинг услуги

Свържи се с нас