Имейл маркетинг

Имейлите, които създават стабилна връзка с клиентите

Имейлите са добър начин за комуникация с клиентите и изграждане на стабилна връзка с тях. Имейл маркетингът е канал с огромен потенциал, който чест се пренебрегва поради съществуването на социалните мрежи. Често обаче, бизнесите не осъзнават, че постовете им във Фейсбук не достигат до всичките им клиенти, освен ако не си платят.

Имейлите като мощен маркетингов канал

Когато една имейл кампания е направена правилно, то тя продава. Посредством имейл маркетинга можете да увеличите броя на клиентите си с минимален бюджет.

Имейлите от своя страна са и средство за успешна комуникация с клиента. Можете да ги уведомявате за нови продукти или услуги, да ги предупреждавате за изтичащи срокове на специални оферти, можете да им предлагате индивидуални сделки и други.

Когато социалните мрежи не са достатъчни

Нашият екип от маркетолози с дългогодишен опит знае кога една имейл кампания ще бъде успешна. Много бизнеси търсят алтернативни начини за промотиране на техните продукти и услуги и често забравят за един от каналите с най-голям потенциал.

С развитието на имейл услугите в България, все повече хора се сдобиват с електронни пощи, които проверяват често. Ние знаем как да достигнем всеки един твой клиент по специален и индивидуален за него начин по имейл и да го направим редовен потребител. С правилните стратегии и текстове, ние ще се погрижим за подобряването на връзката ти с клиентите по един професионален начин. А когато имейл кампанията е обвързана с кампания в социалните медии, ефектът ще бъде още по-голям.

Възползвайте се от имейл маркетинга още днес

Открийте как да се свържете с клиентите си използвайки една от най-старите техники за онлайн маркетинг

Свържи се с нас