Web Factor

Преди около година решихме да създадем втора фирма за изработка на сайт и уеб дизайн. Първоначално името, което избрахме бе WEBIS,  но наскоро решихме да ребрандираме втората фирмата с името Web Factor. Към днешната дата сме изработили дизайн и на 3-те наши сайта, които се открояват с уникален къстъм код и отлична SEO оптимизация.

Резултатът е повече от успешен, като съвсем скоро предстои да пуснем и новият дизайн за нашият сайт Web Factor.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

Това, което откроява всички уеб сайтове, разработени от нас е съвременният къстъм дизайн, който предоставя отлична навигация и откроява всяко едно отделно меню и подменю. Няма как да се объркате в нашите сайтове. Информацията винаги е представена обобщено и разработена от специалисти с опит, в това което правят.

Web Factor днес може да се похвали с изключително функционална и приветлива платформа, която представя изцяло нашата дейност. Още от началната страница можете да видите малка част от проектите, с които сме се занимавали през годините и с лекота да достигнете до нас чрез формата за контакт.

Погрижихме се и за SEO оптимизацията, благодарение на която сайтът днес генерира отличен трафик. Уеб сайтът на Web Factor заема челни позиции в Google.

Мобилна версия:

Винаги изработваме сайтовете си чрез Mobile First технология, това е нашият почерк. Благодарение на това гарантираме тяхната отлична функционалност и бърза работа на всякакви устройства – от десктоп до смартфони с ниски параметри.

Кодираме уеб платформата на отделни модули, които впоследствие сглобяваме в едно цяло. Резултатът ни помага с изключително лесна поддържка в бъдеще, тъй като кодът по всяко време може да бъде изтрит, променят и пренаписан. По този начин поддържаме сайтовете винаги уникални и в крак със съвременните изисквания на онлайн средата.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

За Web Factor изградихме:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Изработка на лого
  • Маркетингова стратегия
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

Резултатът:

Отлично оптимизирана платформа, отличаваща се с къстъм дизайн и лесна навигация. 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Web Factor.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.