VTS.bg

 

Добре дошли в сайта на Варна Турист Сървиз, успешно завършен през 2020 година. Компанията е лицензиран туроператор и вече 15 години предлага качествени услуги и отлично ниво на обслужване.

Какво направихме:

Туристическа агенция VTS се възползва от следните услуги:

  • Изготване на уникален дизайн
  • Изработка на уникален уеб сайт – къстъм код + интеграция с WordPress
  • SEO Оптимизация
  • Изработка на лого
  • Изработка на рекламни материали
  • Множество друго услуги от 2015-та до днес

Резултатът:

Работеща и лесна за използване платформа, с олекотен уникален дизайн, създаден с custom код. Варна Турист Сървиз се сдоби с изцяло нов уеб сайт, изграден с Mobile First Design, позволяващ отлична работа на компютри и смартфони. Още от началната страница можете да се насочите към избор на почивка, благодарение на вградените филтри, с чиято помощ ще можете да намерите най-подходящата за вас оферта. Търсенето се филтрира по дестинация, вид транспорт, предпочитани оферти и цена.

 

Варна Турист Сървиз предоставя на своите клиенти хотелски резервации в държави по цял свят, организация на екскурзии, индивидуални и групови почивки на море, планина, в страната или чужбина, трансфери, застраховки и още много други услуги. За това за нас беше изключително важно да създадем работеща система, която да подпомогне функционирането на туроператора. Във Варна Турист Сървиз работи сплотен екип от професионалисти, обичащи своята работа и готови да съдействат на всеки клиент.

 

 

 

Крайният резултат бе напълно функционален уеб сайт, лесен за управление и навигация и пълен с множество актуални оферти за ваканция в страната и чужбина. Варна Турист Сървиз днес се радват на своят сайт и продължават успешно да развиват туроператорски бизнес, като компанията вече е член на IATA – Международната асоциация за въздушен транспорт.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на VTS.bg.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.