VTAC

 

V-TAC е водещ доставчик на LED осветителни тела в Европа. Компанията разполага с офиси в България, Великобритания, ОАЕ, Индия, Унгария, Румъния и Австрия и проектира, разработва и разпространява висококачествено светлодиодно осветление.

Какво направихме:

Ортомедикс е вече е най-силната лаборатория за изработка на протези в онлайн пространството:

  • SEO Оптимизация
  • Изработка на сайт
  • Google ADS кампания и поддръжка
  • Техническа поддръжка на уеб сайта
  • Изработка на ценова оферта и клиентска анкета
  • Мобилна версия
  • Онлайн магазин

Резултатът:

Когато за първи път от V-TAC се свързаха с нас те вече разполагаха с представителен уеб сайт – визитка за известната компания и нейната мисия. Нашето предложение беше да изработим за тях онлайн магазин, в който те да представят на българският производител част от разнообразната си и качествена продукция. След като си стиснахме ръцете започна и нашата част – множество часове, писане на custom код дизайн, вграждане в Mobile First технология и внимателно проучване на пазара. Последното бе необходимо за да изкараме онлайн магазина на челни позиции в Google за да могат все повече клиенти да откриват водещата компания лесно и бързо.

 

По време на изграждането на уеб магазина поддържахме непрекъсната връзка с представител на V-TAC България, който да ни разясни как трябва да бъде представено всичко. Компанията разполага с изключително богато разнообразие и различни разновидности от светлодиодни осветителни тела, подходящи за различни вкусове, предпочитания и търсения. За това и разработихме магазина така, че той да предостави лесна търсачка и удобно меню за навигация, което да улесни максимално клиентите.

Интегрирахме филтър система, по която могат да се филтрират резултатите по цена и мощност. За по-голямо удобство изградихме възможност за вход в системата – отделен за администратор и клиенти, който позволява възможност за запаметяване на историята на поръчките и проследяване на направените такива.

 

Накрая след като всичко вече вървеше успешно към края си вградихме разплащателната система, която приема плащания с карта по банка или наложен платеж, отново за удобство на клиента. Следват последните текстове на онлайн магазина и оптимизацията, която да го изстреля на челни позиции в Google.

Резултатът:

Удобен и модерен онлайн магазин, с множество функционалности, търсачка с филтри и разплащателна система, който се откроява на челни позиции в търсачките и предлага висококачествени светлодиодни осветителни тела на един от водещите производители в Европа – V-TAC.

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на VTAC.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.