Viking Consulting

Нов сайт от нулата разработихме и за Viking Consulting – скандинавска фирма, занимаваща се с консултиране и партньорски програми. Основно те предоставят съвременни проекти за цифрова интеграция, които са в полза на всеки модерен бизнес. От Viking Consulting се свързаха с нас, защото имаха нужда от нова функционална платформа.

Предложихме да изградим сайт от нулата. Viking Consulting вече си имаха такъв, който обаче бе започнал да остарява и не разполагаше с добра мобилна версия. За това поехме задачата да им изработим такава, като включихме и някои удобни екстри.

ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

  • Цялостна изработка на уеб сайт от нулата
  • Mobile First Design
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress
  • Изработка на лого

Viking Consulting се състои от екип можещи разработчици, с богат опит. Тяхната задача е да предоставят възможно най-добрата интеграция за всеки бизнес, като основното в тяхната работа е, че умеят да изграждат дълготрайни връзки и партньорства. Растящият списък с доволни от тях клиенти го доказва.

Нашата задача бе да изградим изцяло нова функционална платформа. За целта кодирахме уникален дизайн, който да подчертае иновативното мислене на Viking Consulting. Уеб сайтът разработихме изцяло на английски език.

Следващата ни задача бе да изградим работеща маркетингова стратегия, с която да изкараме сайтът на челни позиции в Google и да генерираме реален трафик. С малко повече желание и положен труд се справихме отлично. Съвсем скоро предстои да видите и резултатите.

Мобилна версия:

Уеб сайтът Viking Consulting разработихме първоначално на таблет с Mobile First технология. По този начин подсигурихме още в началото отлично работеща мобилна версия на платформата, в която всяко меню зарежда без проблеми. С малко оптимизация и обработка, днес сайтът зарежда интуитивно и изключително бързо, както на настолни устройства, така и на смартфони.

Освен уеб дизайн, за Viking Consulting разработихме и уникално лого, което да представи професионално бизнеса на фирмата. Заложихме на семплотата и елегантността. Определено не сбъркахме!

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

На нашите клиенти от Viking Consulting помогнахме с:

  • Изцяло нов дизайн
  • Изработка на уеб сайт
  • Изработка на лого
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

Резултатът:

Отлично разработен и функционален уеб сайт, който днес е готов да представи Viking Consulting пред техните клиенти и партньори.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ НА УЕБ САЙТА

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Viking Consulting.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.