VARNA BUILD

 

Строителна фирма Варна Билд се откроява на пазара с висококачествено строителство и индивидуален подход към всеки свой клиент. Съвсем наскоро те се свързаха с нас и пожелаха да им изработим цялостен уеб сайт, който да ги открои сред конкуренцията.

Какво направихме:

Почистваща фирма Cleanita.bg се възползва от следните услуги:

  • SEO Оптимизация
  • Изработка на сайт за строителна фирма
  • Интерактивна карта за избиране на сграда, етаж и апартамент
  • Изработка на рекламна стратегия и реклама в Google
  • Изработка на Facebook банери и реклами
  • Техническа поддръжка на уеб сайта
  • Създаване на Youtube канал
  • Изработка на лого

Резултатът:

Главната ни цел бе да създадем работеща и модерна платформа, която да представи дейността и проектите на строителя и да го свърже с неговите потенциални клиенти.

 

Изградихме уеб сайта на Варна Билд посредством Mobile First технология, уникален дизайн и custom код. В него включихме кратко представяне на фирмата и заложихме повече на техните вече завършени проекти, които можете да видите из цяла Варна. Към всяка една сграда са предоставени снимки и информация относно строителството, издадените актове, процеса в който се намира в момента, както и дали има свободни апартаменти в продажба.

 

Крайният резултат е изключително функционален и лесен за навигация уеб сайт, който представя подробно дейността на строителна фирма Варна Билд. Платформата е еднакво функционална на настолни и мобилни устройства, като позволява на клиентите да разгледат вече завършените проекти на строителя и да си изберат жилище. Уеб сайтът на Варна Билд е модерен, елегантен и изпълнен с множество страници. Неговият завършен вид можете да разгледате по-долу:

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на VARNA BUILD.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.