UNIQUE Gobelins

Преди време имахме за задача да разработим уеб сайт на английски език за клиентка, занимаващ се с изработка и продажба на гоблени. Трябва да си признаем, че този занаят едно истинско изкуство, което чрез плетка пресъздава цял един свят и разказва интересни истории. Повече за майсторлъка ще научите от новият сайт на нашата доволна клиентка.

Какво направихме:

Използвани услуги:

  • Изработка на уеб сайт;
  • Изработка на лого;
  • Време за изработка – 2 дни;

Резултатът:

Изключително красив уеб сайт, който зае челна позиция в Google. Заложихме на семпъл уникален дизайн, който програмирахме бюджетно така,  че на преден план да изпъкне истинският талант на госпожата създаваща гоблените.

Използвахме Mobile First технология, с чиято помощ разработваме дизайна първоначално директно на смартфон. Така гарантираме висока производителност и отлична функционалност в бъдеще на всякакви мобилни устройства, без значение от скоростта на интернет връзката, с която работят.

 

В уеб сайтът на Unique Gobelins ще откриете точно това, търсите. Основната ни задача бе да създадем изключително лесен за навигация сайт и това направихме. Ще откриете горе вдясно общо 5 секции, а отделно към сайта вградихме и самостоятелна система за онлайн запитвания.

Днес сайтът на Unique Gobelins е напълно функционален и заема водеща позиция в Google. Изпъква с модерен иновативен дизайн и предоставя лесна навигация през цялото съдържание. Ще откриете, че е еднакво функционален както на настолни, така и на мобилни устройства, на които се отваря с лекота. Хвърлете му един поглед, заслужва си! Обещаваме!

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.