Touring Park

Наскоро се изправихме пред важната мисия да разработим функционален и модерен уеб сайт за клиенти от далечната Норвегия. Платформата представя техен голям проект за жилищна сграда плюс хотел, разположена в южният парк на Хаугесун, столицата на Норвегия.

Какво направихме:

Използвани услуги от Touring Park:

  • Изработка на уеб сайт;
  • Изработка на лого;
  • Друго;

Резултатът:

Отлично разработена платформа, лесна за откриване в Google и открояваща се с уникален дизайн, множество полезни функционалности и работеща мобилна версия.

Още от първата страница на сайта можете да се запознаете с предимствата на сградата Touring Park Terrasse. Тя е уникално съчетание между пълноценният градски живот и процъфтяващия бизнес. Предоставя отлична свързаност с най-горещите точки на норвежката столица и гарантира страхотна гледка и много слънце.

 

Touring Park Terrasse е внушителна по размери сграда с луксозна архитектура и предлага 66 модерни и различни по площ апартаменти, както и хотел към тях, разполагащ с 180 стаи за клиенти. Това, което отличава този страхотен бизнес проект е неговият капацитет и отлична организираност, за което се грижи собственикът Knut Henderson. Апартаментите са луксозни и обширни, различни по площ за да отговорят на индивидуалното търсене и напълно обзаведени.

Сайтът на Touring Park Terrasse разработихме с ентусиазъм. Впечатляващият дизайн е писан с уникален custom код, а самият сайт разделихме на модули, които обединени заедно работят като едно цяло. Това ни позволява да надграждаме и променяме сайта така, че той да остане модерен за доста дълго време. Иновативната Mobile First технология гарантира отличната му функционалност на мобилни устройства, без значение от техните параметри или скоростта на връзката.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.