TOPRA HISAR

Топра Хисар Варна е модерна жилищна сграда, локализирана на кръстопът между всички най-посещавани точки от Морската столица. Жилището се извисява на 6 етажа и в този момент 19 апартамента са още свободни и в продажба.

Какво направихме:

В Avenue Multi Brand избирате продукти с помощта на удобни филтри по:

  • Изработка на онлайн магазин;
  • Изработка на лого;
  • SEO оптимизация и поддръжка;

Резултатът:

Нашата цел е да разработим удобна и функционална платформа, която да послужи за връзка между строителя,  агенциите и крайният клиент, търсещ нов дом.

 

В сайта вградихме интерактивни карти:

С помощта на интерактивните ни карти, вградени в уебсайта, в реално време можете да разгледате кои от апартаментите са свободни, какво предлагат, да изкарате схема на апартамента и етажа, на който е разположен и да получите подробна информация за неговата площ, изложение, изглед, паркомясто и т.н.

Други функционалности:

  • Удобни менюта;
  • Пълна информация за сградата, използваните материали, конструкция, покрив и изолация;
  • Интерактивна схема и разпределение на подземните паркоместа;
  • Повече информация за строителя и други негови успешно завършени проекти;

Уеб сайтът на Топра Хисар Варна създадохме за около 3  дни със уникален дизайн, писан с custom код и съвременна Mobile First технология, която да гарантира неговата отлична функционалност дори и на мобилни устройства със слаба интернет връзка. Вече навсякъде можете да разгледате модерното новопостроено жилище Топра Хисар и да изберете Вашият нов дом.

Крайният резултат е вече факт – напълно функционален и изключително лесен за навигация уеб сайт с вградени интерактивни карти и схеми на апартаментите, етажите и подземния паркинг. Модерната сграда е собственост на MAIT ООД – инвестиционна компания с над 19 годишен опит в бранша, която е инвестирала в множество проекти, всичките успешно завършени и днес са в експлоатация.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на TOPRA HISAR.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.