Tanzania Extreme Fishing

Tanzania Extreme Fishing

Ние помогнахме на Tanzania Extreme Fishing с:

  • Изработка на сайт
  • Изработка на стилно лого
  • Мобайл фърст дизайн на сайта
  • Изработка на рекламна стратегия и нейното реализинирне
  • Google и Facebook реклама
  • SEO оптимизация
  • Изработка на специални дункционалности, като тази оферта, която можем да следим и проследяваме поведението на потребителите на нея.

 

Уеб сайта на Tanzania Extreme Fishing таргетира почти целия свят. Услугата, която предлагат е най-добрата и няма аналог в света, затова клиентите им са добре избрани, опитни рибари, за които не е проблем да си позволят цената и да издържат на предизвикателството…

Уеб сайта е информационен, но има някои скрити функционалности и специален начин на изработка, които му дават предимство пред конкурентите от цял свят.

 

 

По сайта се работи и той бива развиван дори в тези трудни за туризма времена. Постоянно се генерират запитвания от клиенти от цял свят. Никога не сме имали проблеми със зареждането или показването на уеб сайта независимо от коя страна, с какво устройство и колко бавен интернет клиентите го зареждат. Можете да разгледате уеб сайта на Tanzania Extreme Fishing.

 

Ще Ви разкажем малко за Tanzania Extreme Fishing.

Това е най-голямата, модерна и луксозна риболовна база в света. Намира се на 89 километра от Дар Ес Салаам, в Танзания. Собственика е закупил много голяма земя, на която е построил луксозни вили, оргомен ресторант и други спомагателни постройки.

Тазполага с две поръчкови мощни моторни лодки, които влизат на около 100 км. в океана с висока скорост. Преживяването е екстремно изисква наличието на голям опит и физическа подготовка и определено не е за всеки.

Ето и няколко снимки на проекта:

Резултатът:

Модерен уеб сайт, който може още много да се развива и надгражда.

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Tanzania Extreme Fishing.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.