STANOEV Photography

 

Един от новите ни проекти, по които работим усърдно и днес е уеб сайта на Станоев Студио. Фотографът Кирил Станоев е доказан професионалист в своето хоби, което е превърнал в бизнес. Занимава се основно с портретна фотография и изненадва всички с уникалният си почерк.

Какво направихме:

Почистваща фирма СТАНОЕВ се възползва от следните услуги:

  • SEO Оптимизация
  • Изработка на сайт за фотограф
  • Интерактивна карта за избиране на сграда, етаж и апартамент
  • Изработка на рекламна стратегия и реклама в Google
  • Изработка на Facebook банери и реклами
  • Техническа поддръжка на уеб сайта
  • Създаване на Youtube канал
  • Изработка на лого

Резултатът:

Крайната ни цел бе да създадем функционален уеб сайт – визитка за Станоев Студио. В нея включихме историята и част от богатият опит на Кирил, като акцентирахме върху услугите.

 

Изградихме уеб сайтът на Станоев Студио с уникален дизайн, custom код и иновативната Mobile First технология, която позволява сайтът да бъде еднакво функционален на настолни и мобилни устройства. Уникалният дизайн е изцяло съобразен с дейността и качествата на нейният притежател. Накрая акцентирахме върху оптимизацията и се погрижихме сайта да заеме водещи позиции в Google за да може талантливият ни клиент да достигне до своите клиенти.

 

Крайният резултат е изцяло функционален и лесен за навигация уеб сайт – визитка, който представя хобито на един изключително талантлив човек – Кирил Станоев. Модерният дизайн е изграден така, че да има възможност непрекъснато да се надгражда и да не остарява бързо.

Дори в момента продължаваме с довършителните дейности по сайта и ни предстои съвсем скоро да го качим онлайн, където да изпълни своето предназначение.

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на STANOEV Photography.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.