Rezach.bg

Rezach.bg

Rezach.bg е фирма занимаваща се основно с рязане на дървета, кастрене, косене, услуги с автовишка, раздробяване на клони и изнадянето им. Фирмата работи в област Варна както с крайни клиенти, така и с общини – отговаря за порръжката на квартали, мостове и важни обекти. Когато дойдоха при нас – те имаха уеб сайт. Ние решихме да изградим нов уеб сайт – на различен адрес от стария – съвсем нов домейн и бранд. Решението се оказаправилно.

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design ( Изцяло нов уеб дизайн )
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

 

През 2017 започвахме да работим с Резач.бг и изградихме най-добри за тогава уеб сайт в областта, като започнахме да работим и по неговата поддръжка и оптимизация, както и платена реклама.

Към края на 2019 предложиме на управителя да найравим редийан на уеб сайта и за втори път изградихме най-добрия уеб сайт в тази сфера.


 

 

 

 

 

Уеб сайта е класиран на първи позиции по услугите, които предлага както като органични резултати в Google, така и с рекламата си. Изработени са над 400 реклами, които биват постоянно подобрявани и оптимизирани. Може да се каже, че Резач.бг взема по-голямата част от трафика за услугите си в интернет и доминира над много по-големи и стари фирми.

 

 

Мобилната версия:

Мобилната версия е стандартна, за разлика от повечето проекти – тук направихме стандартен Responsive дизайн, а не Mobile First дизайн порави бързите срокове, за които трябваше да изготвим уеб сайт.

Разбира се, всеки елемент от него може да бъде пренаписан, стига времето и бюджета да го позволяват.

За поддръжката на този сайт отделяме общо около един работен ден месечно, като успяваме да реализираме няколко цели всеки месец и да проследяваме резултатите от тях.

Както всички уеб сайтове при над, които са изработени след края на 2018-та година, уеб сайта е кодиран на модули, като всеки може да бъде пренаписан, заменен, изтрит или подобрен с изцяло нов дизйан и код..

Какво направихме:

Ние помогнахме на Rezach.bg с:

  • Изцяло нов дизайн – редизайн на техния същеъстуващ уеб сайт, който ние сме правили три години по-рано;
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

 

Резултатът:

Най-добрия уеб сайт в областта си за България, а можеби и света..

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Rezach.bg – рязане на дървета, автовишка и…

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на Rezach.bg.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.