Rezach Landing Page

Rezach.bg Landing Page

Rezach.bg е фирма, занимаваща се основно с рязане на дървета, кастрене, косене, услуги с автовишка, раздробяване на клони и извозване на растителния отпадък след това. Фирмата развива дейността си в област Варна и работи с крайни клиенти и общини – отговаря за поддръжката на квартали, паркове, площадки и важни обекти. Когато дойдоха при нас – те вече имаха уеб сайт. Ние решихме да изградим нов уеб сайт – на различен адрес от стария, със съвсем нов домейн и бранд. Решението се оказа правилно.

 

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design ( Изцяло нов уеб дизайн )
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

През 2017 започвахме да работим с Резач.бг и изградихме най-добрата за времето си платформа в областта, като започнахме да работим и по нейната поддръжка и оптимизация, както и платена реклама.

Към края на 2019 предложиме на управителя да направим редизайн на уеб сайта и за втори път изградихме най-добрия уеб сайт в тази сфера.

 

 

 

Уеб сайтът на Резач.бг е класиран на първи позиции по услугите, които предостава заедно с рекламната кампания, с която го изградихме. Изработени са над 400 реклами, които биват постоянно подобрявани и оптимизирани. Може да се каже, че Резач.бг взема по-голямата част от трафика за услугите си в интернет и доминира над много по-големи и стари фирми.

 

 

Мобилната версия:

Мобилната версия е стандартна, за разлика от повечето наши проекти решухме да заложим на стандартен Responsive дизайн, а не Mobile First дизайн порави бързите срокове, за които трябваше да изготвим уеб сайта.

Разбира се, всеки елемент от него може да бъде пренаписан, стига времето и бюджета да го позволяват.

За поддръжката на този сайт отделяме общо около един работен ден месечно, като успяваме да реализираме няколко цели всеки месец и да проследяваме резултатите от тях.

Както всички уеб сайтове при нас, които са изработени след края на 2018-та година, уеб сайта е кодиран на модули, като всеки може да бъде пренаписан, заменен, изтрит или подобрен с изцяло нов дизйан и код.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Rezach.bg с:

  • Изцяло нов дизайн – редизайн на техния същеъстуващ уеб сайт, който ние сме правили три години по-рано;
  • Изработка на уеб сайт
  • SEO оптимизация
  • Реклама в Google

 

Резултатът:

Отлично разработен и функционален уеб сайт, с лесна навигация, който изтреля фирмата на челни позиции в Google.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате дизайна на Rezach Landing Page.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.