PLAMENA Style

 

Пламена Стил е водеща фирма в производството и продажбата на фирмено облекло. Те повериха на нас задачата по създаването на представителен уеб сайт, който да отговаря на фирменият стандарт и качеството, което те предоставят на своите клиенти.

Какво направихме:

Почистваща фирма Plamenastyle се възползва от следните услуги:

Резултатът:

Пламена Стил специализира в производството на официално бизнес облекло за корпоративни клиенти и компании, залагащи на стил, качество и комфорт.

 

Главната ни задача бе да създадем функционална платформа, чрез която клиентите на компанията да могат да разгледат и да изберат облекло за своя екип от служители. Уникален дизайн с къстъм кодиране и иновативен Mobile First Design се погрижиха уеб сайтът на Пламена Стил да бъде модерен, стилен и изключително функционален на компютри и мобилни устройства. Така осъществихме по-добра връзка между фирмата и нейните клиенти, които по всяко време могат да разгледат новите колекции на българския производител.

 

Уеб сайтът Пламена Стил изпъква с иновативен дизайн и лесна навигация, посредством удобно разположени менюта. Една от задачите ни бе да вградим система за онлайн поръчки и разплащания чрез карта, банка или наложен платеж. Всички клиенти на Пламена Стил вече могат да се запознаят с богатата история на фирмата, да разгледат най-актуалните колекции, да изпратят запитване, както и да почерпят идеи и модни съвети от блог секцията.

 

Тук можете да разгледате части от уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

Mожете да разгледате уеб сайта на PLAMENA Style.

Разгледай

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.