Pain D’or

Pain D’or

Pain D’or е средно предприятие, чиято основна дейност е производството на тестени продукти. Фирмата е известна със своите кроасани, хлебни изделия и закуски, отличаващи се с познат традиционен вкус, хрупкава прясно изпечена коричка и богата хранителна стойност. Началото е през 1993г., като оттогава Pain D’or не спира да се развива и снабдява с иновативни технологии, подпомагащи производственият процес.

 

Използвани услуги

  • Консултация за изработка на уеб сайт
  • Mobile First Design ( Изцяло нов уеб дизайн )
  • Изцяло нов уеб дизайн
  • Уеб сайт по Mobile First технология с уникален дизайн и поръчков код, който след това интегрирахме с бекенд функционалността на WordPress

 

През 2020г. на нас беше поверена задачата да представим предприятието в сайт, чрез който Pain D’or да популяризира своята история, дейност и продукция. Стартирахме с уникален дизайн, създаден чрез custom код и Mobile First Design, гарантиращ отлична работа на всякакви съвременни устройства. Сайтът е лесен за навигация, благодарение на плаващите менюта и текстове, представящи производственият процес на фабриката.

Pain D’or може да се похвали с богат продуктов асортимент, включващ над 150 пресни продукти. Това, което отличава тестените изделия на фирмата е използването на натурална закваска, придаваща изключителни вкусови качества и трайност на продуктите.

 

 

Изработката на уеб сайта отне около седмица – 3 дни за дизайн и 2 дни за кодиране и имплементация на кода в WordPress.

Уеб сайта не дава ограничения на брой качени продукти от асортимента на фирмата.

 

 

Мобилната версия:

Уеб сайта е изключително лек за мобилни устройства, зарежда бързо.

Използването на Mobile First технология им дава предимство както пред Google, така и при клиенти, които отврят уеб сайта от мобилни телефони – дори те да са стари или с бавен интернет.

Можете да отворите уеб сайта и да погледнете менюто – изключително интересно от към ефекти и анимация.

Този уеб сайт е малък и лек проект. Плана му за изработка беше съставен по време на срещата ни с управителя на команията за около тридесет минути.

Уеб сайтът на Pain D’or е разработен по специална технология, която позволява да го надграждаме неограничено или да го редуцираме. Да го променяме и ъпгрейдваме без това да се отразява на скоростта му на зареждане.

Какво направихме:

Ние помогнахме на Fresh Up с:

 

Резултатът:

Красив, семпъл и стегнат уеб сайт, който представя фирмата и нейните продукти.

Тук можете да разгледате снимки на уеб сайта

Свържи се с нас и поискай оферта за изработката на уеб сайт.

ПОПИТАЙ НИ

Още се чудиш? Просто ни попитай и ще ти отговорим или изготвим безплатна оферта.
Обади се на (359) 883-322-379 или пусни съобщение през бързата форма отдолу.